Παπαστεργίου: «Ηγετική φυσιογνωμία ο Χάρης Τσιγγάρας»

Metrosport Team16 Φεβρουαρίου 2021

Ο Νίκος Παπαστεργίου, προπονητής που είχε τον Χάρη Τσιγγάρα στις ακαδημίες των Μπέμπηδων, ανέλυσε το αγωνιστικό προφίλ του και τον χαρακτήρα του μέσω του Metropolis 95.5.

«Χαίρομαι. Ο Χαρούλης ήταν ένα παιδί που με τον αδερφό του έκαναν τα πρώτα τους βήματα κοντά μου. Τότε ήταν δεκάρι, η σωματοδομή του άλλαξε και έγινε αμυντικός χαφ. Έβλεπα την ποδοσφαιρική του εξέλιξη, δεν μπορούσα να φανταστώ, όμως, ότι θα γίνει αμυντικό χαφ» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ήταν προικισμένος με την τεχνική του κατάρτιση. Οι συγγενείς του προέρχονται από την Πορταριά, η παρουσία του ξαδέρφου του στη Θεσσαλονίκη τον έφερε σε εμάς και μετά μας τον έκλεψε ο ΠΑΟΚ, ο συνάδελφος ο Βασίλης Μήττας. 

Πήγαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι με το αντίστοιχο τμήμα του ΠΑΟΚ, το 2000 και τον πήραν από μικρή ηλικία από τους Μπέμπηδες. Τέσσερις-πέντε φορές οι γονείς του ερχόταν από την Πορταριά και έφερναν τα παιδιά στην Ακαδημία των Μπέμπηδων. Από εκείνη την περιοχή είχαμε και τον Σουνά».

Για τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του υπογράμμισε: «Είναι ηγετική φυσιογνωμία και θα τα δώσει όλα για την ομάδα, έχει τρομερή ποδοσφαιρική ευφυία και είναι αλάνθαστος. Είναι διψασμένος για διάκριση. Έχει και ταπεινότητα, ήταν πολύ σεμνός, πειθαρχημένος και υπάκουος, θα τον πω... μπαλαδόφατσα. Τον παρακολουθώ και χαίρομαι ιδιαίτερα για την προσπάθειά του».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.