Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης σχολιάζουν on air τις αποφάσεις του Φαν΄τ Σχιπ!

Χάρης Δημαράς21 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega για την απουσία του από την εθνική ομάδα, τονίζοντας πως «η εθνική είναι πάνω από όλους και όλοι κρίνονται για τις επιλογές τους«, χωρίς να σχολιάσει περαιτέρω την απουσία του από τις αποστολές των τελευταίων αγώνων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Στο στούντιο ήταν ο φίλος και κουμπάρος του, Βασίλης Τοροσίδης, που επίσης σχολίασε τις αποφάσεις του Τζον Φαν'τ Σχιπ τόσο για το θέμα Παπασταθόπουλου - Μανωλά, όσο και για τη χθεσινή απόφαση του Ολλανδού να αφήσει εκτός τον Σιόβα, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του τελευταίου.

Αρχικά μίλησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος: 

«Μου βάζετε δύσκολα. Πιστεύω ότι η εθνική δεν είναι ούτε ο Σωκράτης, ούτε ο Βασίλης, ούε κανένας. Η εθνική είναι πάνω απ' όλους και απ' όλα. Οι άνθρωποι που έχουν τις τύχες της εθνικής παίρνουν αποφάσεις και κρίνονται. Το ότι δε βρίσκομαι στην εθνική τώρα είναι και δική μου επιλογή. Αυτό που θέλουμε είναι η εθνική να πηγαίνει καλά, γιατί είναι πάνω απ' όλα. Ιδιαίτερα εγώ για τις όποιες αποφάσεις έπαιρνα και έλεγα το έκανα κατόπιν σκέψης, για το καλό της εθνικής. Ό,τι έκανα, δε θα το άλλαζα». 

Από την πλευρά του ο Βασίλης Τοροσίδης τόνισε:

«Ο προπονητής αποφασίζει και πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις, πότε θα είναι στην εθνική ο καθένας το επιλέγει ο ίδιος. Όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους. Ο προπονητής επιλέγει να μην έχει κάποια παιδιά. Αν όντως ενημερώθηκε ο Σιόβας, η άποψή μου είναι ότι θα έπρεπε να γίνει το ίδιο και με τον Σωκράτη και με τον Κώστα και να μην αιωρείται αυτό το θέμα». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.