Παπαρίζου: «Να γίνουμε ξανά όλοι ένα - Ανυπομονούμε να τραγουδήσουμε στη Θεσσαλονίκη»

Metrosport Team09 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε η Έλενα Παπαρίζου.

Η ίδια μέσω του Metropolis 95.5 έδειξε πως ανυπομονεί για να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη ώστε να τραγουδήσει στο μπροστά στο αγαπημένο της κοινό, σε μία  εκρηκτική μουσική σύμπραξη στο γήπεδο του Μακεδονικού την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 και ώρα 21:30 που θα είναι το talk of the town του καλοκαιριού 2021!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα έρθω να τραγουδήσω. Βάζουμε τα κερασάκια μας στην τούρτα μας, θέλουμε να γίνουμε όλοι ένα και τώρα βρισκόμαστε στην πρόβα. Μου έχει λείψει τόσο πολύ η επαφή με τον κόσμο, να τραγουδήσουμε μαζί ξανά και έχουμε ετοιμάσει ένα υπέροχο πρόγραμμα. Είμαστε πολύ καλές φίλες και εκτός του τραγουδιού, είναι μία πραγματική σχέση που μας ενώνει. Νοιαζόμαστε τόσο πολύ η μία την άλλη.

Εμείς αναμένουμε να δούμε τον κόσμο με τα απαραίτητα μέτρα, μέσα στην χαρά μου δεν μπορώ να κρύψω την ανησυχία μου να φτάσει πάλι η χώρα στα κόκκινα. Παρακαλώ τον κόσμο να είμαστε πολύ προσεκτικοί, για να μην κλείσουμε ξανά, θα πρέπει να ελέγξουμε την χαρά μας αν και σαν λαός είμαστε έντονος. Περιμένω πως και πως να πάρω τον αέρα της Θεσσαλονίκης. Όλοι μαζί στο γήπεδο του Μακεδονικού!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.