Παπανικολάου: «Εμμονή του Αυγενάκη να γίνουν ηλεκτρονικά οι εκλογές»

Metrosport Team28 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Αγγελος Παπανικολάου, και μίλησε για το θέμα που ανέκυψε με τα σωματεία που δεν μπορούν να ψηφίσουν, με τον Νίκο Γκάλη αλλά και την κόντρα του με τον Λιόλιο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τις εκλογές στην ΕΟΚ: «Είναι ζήτημα των σωματείων που δεν ζητάνε αναβολή των εκλογών αλλά ζητούν να ψηφίσουν. Είναι θέμα των σωματείων με το μητρώο και την ημερομηνία που εξετάστηκε η αίτησή τους από κάποιον υπάλληλο. Υπάρχουν σωματεία που μπήκαν στο μητρώο 13 ή 18 Αυγούστου και δεν μπορούν να ψηφίσουν. Η ΕΟΚ είναι έτοιμη για ηλεκτρονική ψηφοφορία, είναι εμμονή του Υφυπουργού να γίνει έτσι. Στα γήπεδα θα πηγαίνουν 5.000-6.000 κόσμου, ενώ στις εκλογές δεν μπορούν να βρεθούν 600 άτομα να κάνουν Γενική Συνέλευση;»

Για τον Νίκο Γκάλη: «Ο Νίκος Γκάλης είναι αξιομνημόνευτη προσωπικότητα, αν έλεγε πως θα γινόταν πρόεδρος της ΕΟΚ τότε εγώ θα γινόμουν πιστός στρατιώτης δίπλα του. Εγώ θα τον ήθελα στην Ολυμπιακή Επιτροπή. Είμαι αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα, έχω μιλήσει με πολλά σωματεία. Το σημαντικό είναι να μιλάς με πράξεις στο μπάσκετ και το καταλαβαίνουν αυτό τα σωματεία».

Για την κόντρα του με τον Λιόλιο: «Δεν μπορεί να μιλάμε για το καλό του μπάσκετ και να μην επιτρέπουμε σε αθλητές σωματείων μας να πηγαίνουν στην προετοιμασία της Εθνικής Παίδων».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.