Παπανικολακόπουλος: «Είχαμε προετοιμαστεί για έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο- Πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο»

Metrosport Team23 Δεκεμβρίου 2023

Αν και «πόνταραν» στην...ευρωπαϊκή κούραση του ΠΑΟΚ, οι μπασκετμπολίστες του Νίκου Παπανικολακόπουλου δεν κατάφεραν να φύγουν νικητές από το «Παλατάκι», μένοντας για ακόμη μια αγωνιστική στην ουρά του πρωταθλήματος. Μια κατάσταση η οποία θα πρέπει να αλλάξει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον κόουτς της ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Καρδίτσας στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη σήμερα και την πρόκριση στο BCL και εύχομαι καλή συνέχεια. Θα είναι μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ να βρεθεί ο ΠΑΟΚ στους 16».

Για το αγωνιστικό είπε: «Όσον αφορά το παιχνίδι, είχε δύο όψεις. Είχαμε προετοιμαστεί για ένα παιχνίδι εναντίον ενός πολύ δύσκολου αντιπάλου που έχει συνοχή σε άμυνα και επίθεση.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα στο ροτέισον με τους τρεις νέους παίκτες και το πέμπτο φάουλ του Ουάιτ στο τέλος. Αλλάξαμε την άμυνά μας στο δεύτερο ημίχρονο και γυρίσαμε το παιχνίδι. Ένα χαμένο ριμπάουντ, μια βολή και στην τελευταία επίθεση το σουτ που θα μπορούσε να πάει το παιχνίδι στην παράταση.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ είχε θέμα ενέργειας μετά το ευρωπαϊκό ματς της Τετάρτης. Εμείς αλλάξαμε την άμυνά μας παίζοντας πάνω στον Φρίντρικσον, ο ΠΑΟΚ έχασε τα ελεύθερα σουτ και πλησιάσαμε. Αυτό είπα και στα παιδιά στο ημίχρονο, να αλλάξουμε την άμυνα».

Για τον δεύτερο γύρο με τα σερί εντός έδρας ματς που θα έχει η Καρδίτσα: «Να δούμε τα παιχνίδια με τη σειρά. Όσο δύσκολα είναι τα εκτός έδρας, άλλο τόσο είναι και τα εντός έδρας, γιατί πρέπει να κάνεις πορεία πρωταθλητισμού. Δε βλέπουμε πιο μακριά από την προπόνηση της Δευτέρας και ελπίζω να έχουμε μια σταθερή ψυχολογία για να πετύχουμε στο τέλος τον στόχο μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.