ΠΑΟΚτσής από το Δουβλίνο: «Θα έχει Ελληνες στο γήπεδο, μικρή ομάδα η Μποέμιανς»

Metrosport Team03 Αυγούστου 2021

 Έφυγε από την Ελλάδα πριν από 16 χρόνια για το Δουβλίνο αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. Ζει και εργάζεται σε μεγαλύτερη εταιρία που εδρεύει στην Ιρλανδία, αλλά δεν χάνει την ευκαιρία να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Κώστας Παπαλάμπρος μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στο Δουβλίνο ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Μποέμιανς. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν πήγε να επισκεφθεί τον ΠΑΟΚ: «Είχα πάει και πριν 10 χρόνια όταν είχε έρθει ο ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ. Πήγα χθες για να δω τους παίκτες. Στο ξενοδοχείο είχαν πολλούς περιορισμούς λόγω κορωνοϊού, οπότε δεν μπόρεσα να μπω. Έχω ένα φίλο Ιρλανδό που είναι εξαίρεση στον κανόνα. Εδώ δεν ασχολούνται πολύ με τις ομάδες, παρά μόνο με την Εθνική. Το αγαπημένο τους άθλημα είναι το ράγκμπι».

Για Μποέμιανς: «Η Μποέμιανς είναι μια μικρή ομάδα. Αν δεν περάσει ο ΠΑΟΚ, θα είναι αποτυχία. Είναι άθλος για εκείνους που έφτασαν εδώ. Δεν αφήνουν κανένα παιχνίδι, παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις. Σε όλα τα αθλήματα έχουν ένα μαχητικό πνεύμα. Λένε ότι θα δυσκολέψουν τον ΠΑΟΚ. Ένας σοβαρός ΠΑΟΚ, δεν θα έχει θέμα. Βέβαια, είναι για εκείνον το πρώτο παιχνίδι ενώ για τη Μποέμιανς όχι». 

Για τα εισιτήρια: «Έγινε πολύ γρήγορα το sold out. Δύο λεπτά αφού άνοιξα την εφαρμογή δεν μπορούσα να βρω. Έπρεπε να κάνω refresh πολλές φορές. Θα είναι και ΠΑΟΚτσήδες στο γήπεδο. Ξέρω ότι έχουν βρει κάποιοι εισιτήρια, αλλά θα είναι διάσπαρτοι μέσα στο γήπεδο. Δεν θα είναι σαν τον Άρη με την Αστάνα όμως ο κόσμος, θα τηρούν τα μέτρα και θα είναι σε αποστάσεις».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.