Παπακώστας: «Πέλκας, Γιαννούλης και Λημνιός μια ξεχωριστή κατηγορία»

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην γιατρός του ΠΑΟΚ, Μανώλης Παπακώστας, που εργάζεται σε νοσοκομείο της Ντόχα στο Κατάρ. 

Ο κ.Παπακώστας αναφέρθηκε στη ζωή στο Εμιράτο, στη θητεία του στον Δικέφαλο του Βορρά και τους προπονητές που έζησε, ενώ τέλος έκανε ιδιαίτερη μνεία σε τρεις ποδοσφαιριστές που είχαν την ικανότητα να επιστρέφουν πιο γρήγορα από τραυματισμούς.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Στον ΠΑΟΚ ήμουν 3,5 χρόνια, ήμουν με Ιβιτς από το καλοκαίρι του 2016, με Λουτσέσκου και με Αμπέλ Φερέιρα. Και ένα μικρό διάστημα ήμουν και με τον Στανόγεβιτς. Στο κομμάτι που με αφορά στην ιατρική διαχείριση δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με κανέναν από τους τρεις. Γνωρίζουν και είναι ενημερωμένοι για όσα γίνονται στην επιστήμη. Ο προπονητής είναι ένας leader μιας ομάδας leader. Εκείνος θα πάρει το τελικό ρίσκο σε ιατρικό θέμα ακόμη και σε θέμα που αφορά κάποιον αθλητή».

Για περιπτώσεις που τον δυσκόλεψαν: «Πολλές, άλλες ευχάριστα ή άλλες δυσάρεστα. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα σε μια ομάδα. είναι συχνό φαινόμενο να αντιλαμβάνεται ο καθένας μας διαφορετικό τον πόνο από κάποιον άλλο. Παίζει ρόλο και το περιβάλλον. Υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζονται ειδική μεταχείριση, υπάρχουν άλλοι που έχουν διαφορετική ικανότητα στην επούλωση. Σε αυτή την κατηγορία ήταν οι Γιαννούλης, Πέλκας και Λημνιός. Πίστευες πως έχουν κάτι σοβαρό και διαψευδόταν μέσα σε λίγες μέρες χωρίς προβλήματα».

Για το Κατάρ: «Είναι μια χώρα που δεν την περίμενα εγώ ούτε τόσο καλή, η ζωή είναι ακόμη καλύτερη από ό,τι την περίμενα. Η χώρα είναι έτοιμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο, τα πράγματα είναι οργανωμένα και είναι ένας προορισμός που το καλοκαίρι είναι δύσκολο, αυτή τη στιγμή έχουμε 30 βαθμούς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.