Αποκαλυπτικός Παπακαλιάτης για το Maestro: Η Καβογιάννη μπερδεύει τους τίτλους...»

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια επιτυχία σημειώνει το «Maestro» το Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ενώ μετά το πέρας των προβολών στο MEGA, θα γίνει η πρώτη ελληνική σειρά που θα προβληθεί στο Netflix. Ο σεναριογράφος και πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς, μίλησε σε podcast για τα γυρίσματα στα οποία επικρατεί πολύ καλό κλίμα.

Στο πλαίσιο αυτού, ο Παπακαλιάτης ανέφερε πως τόσο ο Φάηνς Μουρατίδης όσο και η Μαρία Καβογιάννη προσαρμόζονται πάρα πολύ γρήγορα στην μετάβαση από τον χαβαλέ στην σοβαρότητα. Μάλιστα, η Καβογιάννη το κάνει τόσο άμεσα, που καμιά φορά μπερδεύεται και αναρρωτιέται σε ποιο έργο παίζει, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παπακαλιάτης.

«Ο Μουρατίδης γελούσε ασταμάτητα (στο γύρισμα) και στο 3,2,1 ξαφνικά αλλάζει και λέει όλο το μονόλογο και λες "πως γίνεται τόσο γρήγορα να μπαίνει από τη μία συνθήκη στην άλλη. Ο Φάνης είναι ένας τέτοιος ηθοποιός. Όπως και η Μαρία Καβογιάννη. Καλά η Μαρία άμα τη ρωτήσεις πολύ γρήγορα μπορεί να σου πει ότι παίζει και σε άλλο έργο, μπερδεύει τους τίτλους "σε ποιο έργο παίζω καλέ;¨» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής του Maestro για την κατάσταση που επικρατεί στα γυρίσματα.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.