Να ξεκινήσει από τη 2η αγωνιστική ζητάει η Λαμία: «Θα είναι δίκαιο», λέει ο Παπαϊωάννου

Metrosport Team15 Ιουλίου 2022

«Δίκαιο» χαρακτήρισε το αίτημα της Λαμίας ο ισχυρός άνδρας της, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ώστε η ομάδα της Φθιώτιδας να αρχίσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την Super League 1 μία εβδομάδα μετά τις υπόλοιπες ομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι η Λαμία κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Βέροια για τα μπαράζ της Super League στα μέσα του Ιουνίου και έτσι έγινε επιτακτική η ανάγκη για καθυστέρηση της εκκίνησης της προετοιμασίας, πράγμα που κάνει την διοίκηση της ομάδας να αιτείται να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα από την 2η αγωνιστική.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στάθηκε σε αυτό το ζήτημα κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης της ομάδας του και όπως είπε:

«Να ευχηθούμε καλή αρχή και καλή χρονιά. Να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς για τους παίκτες μας και να έχουμε στο τέλος της σεζόν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. Να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά.

Είναι κάτι που έχουμε στο μυαλό μας (σ.σ.για παράταση της προετοιμασίας). Ξεκινήσαμε αργά λόγω των αγώνων μπαράζ. Θα το συζητήσουμε και με τον προπονητή, θα δούμε και πότε θα γίνουν τα φιλικά μας και θα αποφασίσουμε. Είναι πάντως κάτι που έχουν ζητήσει κι άλλες ομάδες και είναι δίκαιο να το ζητήσουμε και να το πάρουμε. Θα το σκεφτούμε και θα δούμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.