Παπαϊωάννου: «Δεν δίνονται ευκαιρίες σε Ελληνόπουλα από τις πρωτοκλασάτες ομάδες»

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λάκης Παπαϊωάννου.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και της Εθνικής ομάδας μίλησε αναφορικά με την εικόνα της «Γαλανόλευκης» στον χθεσινό νικηφόρο αγώνα με αντίπαλο τη Σουηδία αλλά και την έλλειψη Ελλήνων ποδοσφαιριστών στις πρωτοκλασάτες ομάδες του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για την Εθνική Ελλάδος, υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι οι καλές Ελληνικές ομάδες, στηρίζονται σε ξένους ποδοσφαιριστές και δεν δίνονται ευκαιρίες σε Ελληνόπουλα. Δικοί μας ποδοσφαιριστές πηγαίνουν στην Ολλανδία και στο εξωτερικό γενικότερα καθώς εκεί γίνεται επαγγελματική δουλειά και στηρίζουν τα παιδιά». 

Για να προσθέσει: «Ο Ολυμπιακός έχει βάλει αρκετά παιδιά από τις ακαδημίες ενώ κάτι αντίστοιχο έγινε και από την πλευρά του ΠΑΟΚ στην εποχή του Αμπέλ Φερέιερα και του Πάμπλο Γκαρσία. Ο Παυλίδης, ο Δουβίκας, έχουν κάτι διαφορετικό. Η ομάδα έδειξε κάτι διαφορετικό χθες στην εικόνα της 

Για τον Ηρακλή: «Γίνεται μία προσπάθεια, όσο μπορούμε να βοηθάμε... δεν χρειάζεται να λέμε πολλά πράγματα και όταν είσαι υπό την οικονομική πίεση αναγκάζεσαι να κάνεις λάθη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.