Παπαγεωργίου για FIBA: «Αν δεν λυθεί ένα θέμα δε μιλάω»

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2020

Μετά την κλήρωση για τη φετινή Basket League, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, τοποθετήθηκε για τη νέα σεζόν και το κρίσιμο ζήτημα με την FIBA. «Μετά από δεκαετίες που έχω ζήσει πάρα πολύ μεγάλες δόξες μου είναι δύσκολο αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.  

Εγώ εύχομαι υγεία στους αθλητές μας, επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, γιατί ο Άρης πλήττεται από την απουσία του κόσμου. Εύχομαι και πιστεύω ότι θα είναι μία καλύτερη χρονιά, πρέπει να αποφύγουμε τις περιπέτειες των τελευταίων χρόνων» είπε αρχικά, ενώ συγκεκριμένα για το ζήτημα με την FIBA τόνισε:  

«Μέχρι στιγμής πάμε σφαιρικά καλά, με την επιστροφή μου και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει συνέντευξη Τύπου που θα τοποθετηθούμε καλύτερα. Είμαι άνθρωπος των πράξεων, αν δεν λυθεί ένα θέμα δεν μιλάω. Όταν είμαστε έτοιμοι θα δώσουμε μία συνέντευξη Τύπου.  

Στο περιθώριο της κλήρωσης είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τον κ.Αυγενάκη. Εκείνος μας παρέπεμψε στον κ. Χαρδαλιά για την επιστροφή του κόσμου. Οι ειδικοί επιστήμονες και ο κ. Χαρδαλιάς θα έχουν τον πρώτο λόγο. Είναι για εμένα από τα κορυφαία ζητήματα, γιατί ο Άρης βασίζεται στους φιλάθλους του και τους οπαδούς του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.