Παπαγεωργίου: «Δεν έχουμε συνέλθει ακόμα, ζούμε ένα όνειρο»

Metrosport Team04 Μαΐου 2022

Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, ένας εκ των αρχηγών της ομάδας της Πυλαίας που κατέκτησε το κύπελλο χάντμπολ, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis 95,5, μιλώντας για αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Αναλυτικά

Αρχικά τόνισε:

«Δεν έχουμε συνέλθει ακόμη. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, όσο κλισέ και αν ακούγεται, ισχύει 100%. Είναι απίστευτο αυτό το συναίσθημα, νομίζουμε πως ζούμε όνειρο»

Για τους στόχους που είχαν στην αρχή της σεζόν:

«Αναφορικά με το πρωτάθλημα, είχαμε ως στόχο την άνετη παραμονή μας. Στο κύπελλο, επειδή τα ματς είναι... συγκυριακά γιατί είναι νοκ-αουτ παιχνίδια, ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση. Στο Final 4 ήμασταν σε καλό μομέντουμ, ήμασταν συγκεντρωμένοι και η πίστη στις δυνατότητές μας ήταν μεγάλη. Πήγαμε στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ για να πάρουμε το ματς»

Για την επίσκεψη των αθλητών στο σχολείο της Πυλαίας:

«Είναι ένα σχολείο που αρκετοί από μας μεγαλώσαμε εκεί. Επιστρέψαμε από εκεί που αρχίσαμε. Είπαμε στα παιδιά πως τίποτα δεν γίνεται δίχως κόπο και ιδρώτα και πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Εάν πιστεύεις στις δυνατότητές σου, μπορείς να πιστεύεις στα πάντα»

Για την επόμενη σεζόν:

«Το βασικό που τα καταφέραμε αυτά, ήταν επειδή ήμασταν όλοι μαζί, σαν μια γροθιά. Του χρόνου κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, το μυαλό μας αυτή την στιγμή είναι αλλού».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.