Παπαδόπουλος: «Υπήρχε ενδιαφέρον από Τουρκία για τον Πασχαλάκη»

Metrosport Team09 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Ο γνωστός ατζέντης τοποθετήθηκε για το επεισόδιο των οπαδών με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που ζήτησε να φύγει από τον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Παπαδόπουλος δήλωσε:

Για το θέμα με τον Πασχαλάκη: «Τον Αλέξανδρο τον ξέρω προσωπικά. Θυμάμαι μια περίοδο το περασμένο καλοκαίρι μου είχε πει ότι αγαπώ τον ΠΑΟΚ αλλά θέλω να παίζω. Είχαμε αυτό το θέμα. Ένας παίκτης πάντα κοιτάει αν υπάρχει κάτι πιο καλό όσο κι αν αγαπάει μια ομάδα. Είναι ένα πολύ καλό παιδί. Υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες από την Τουρκία πέρσι το καλοκαίρι αλλά δεν θέλω να πω για ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και πάντα υπάρχουν σκάουτερ για παίκτες σε μια τέτοια ομάδα».

Αν έχει μιλήσει με τον Πασχαλάκη: «Έχουμε μιλήσει. Γενικά κάθε παίκτης πάντα θα ακούσει προτάσεις. Αν είναι καλή θα την ακούσει. Και στον Κριστιάνο Ρονάλντο αν γίνει μια πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν θα την ακούσει. Δε θα πει δε θέλω».

Τι θα γίνει στο μέλλον: «Νομίζω ότι είναι βασικό να ηρεμήσει το θέμα. Θα έρθουν σίγουρα προτάσεις. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν συναισθήματα. Αν δεν υπάρχουν, δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο. Είναι βασικό αυτό. Να ηρεμήσουν όλοι, είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα. Όλοι θέλουν να κερδίσουν. Αν έρθουν προτάσεις θα συζητηθούν και αν είναι κάτι καλό θα δει αν του ταιριάζει και προχωράει».

Μπορεί να βρει τα ίδια λεφτά που παίρνει στον ΠΑΟΚ: «Αναλόγως. Υπάρχουν ομάδες με ολιγάρχες που μπορούν να δώσουν παραπάνω από άλλους συλλόγους. Αυτοί που έχουν τα πολλά λεφτά, Άραβες, Ρώσοι συγκρατιούνται γιατί υπάρχει μεγάλη κρίση λόγω κορωνοϊού. Μπορεί να βρει κάτι ο Αλέξανδρος αλλά όλες οι ομάδες είναι προσεκτικές».

Θα ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ: «Ζούμε κάθε μέρα το ποδόσφαιρο. Και στην Μπάγερν ήταν κάποια στιγμή εκτός παίκτες όπως ο Μπόατενγκ, ο Μίλερ και τώρα παίζουν και είναι βασικοί και αναντικατάστατοι. Μπορεί να παίξει αν είναι λογικός ο Αλέξανδρος σαφώς και μπορεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.