Παπαδόπουλος: «Θα επηρεάσει η υγρασία τον Άρη, έπρεπε να πάει στο Ισραήλ τρεις μέρες πριν»

Metrosport Team03 Αυγούστου 2022

Για το παιχνίδι του Άρη με τη Μακάμπι μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιάννης Παπαδόπουλος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το λόγο που σταμάτησε: «Δεν με γέμιζε το να παίζω ποδόσφαιρο. Αποφάσισα να σταματήσω στην ομάδα που ξεκίνησα, τον Ηρακλή. Αν πηγαίνεις σε ομάδες που δεν τηρούν αυτά που σου υποσχέθηκαν, παίρνεις την απόφαση να σταματήσεις».

Για το αν αισθάνεται γεμάτος: «Όλα είναι θέμα επιλογών. Έκανα λάθη, τα έκανα όλα γρήγορα. Όταν είσαι μικρός ξεκινάς με όνειρα αλλά μεγαλώνοντας βλέπεις τι είναι πραγματικά το ποδόσφαιρο. Βλέπεις πράγματα που σε ξενερώνουν. Δεν υπάρχει αξιοκρατία και δικαιοσύνη. Με ενόχλησε αυτό. Όταν ένιωσα να αδικούμαι, το έδειξα».

Για το που έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο: «Την περίοδο που ήμουν στο Ισραήλ. Ήταν το καλύτερο μου διάστημα».

Για το πρωτάθλημα στο Ισραήλ: «Είναι έντονη η υγρασία στο Ισραήλ. Θα επηρεάσει την απόδοση των φιλοξενούμενων. Είναι δύσκολο να προσαμοστείς. Ο Άρης πρέπει να πάει νωρίτερα για να μπορέσουν να προσαρμοστούν. Έχει ανέβει το πρωτάθλημα, έχουν καλούς παίκτες. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι, η Μακάμπι είναι μια δύναμη.Είναι σαν τους δικούς μας οι φίλαθλοι. Μακάρι να πάρει το αποτέλεσμα ο Άρης και να φέρει βαθμούς στην Ελλάδα. 50-50 είναι τα παιχνίδια».

Για το θέμα της ασφάλειας: «Δεν ένιωσα ποτέ μη ασφαλής. Είναι μια οργανωμένη χώρα».

Για Ζάχαβι: «Είναι πανέξυπνος παίκτης. Μυρίζει το γκολ. Έχει καλή τεχνική».

Για τον Άρη: «Είχαμε παιδιά που δεν είχα λεφτά για βενζίνη. Υπήρχε πίεση για τον κόσμο χωρίς λόγο. Η ομάδα δεν ήταν ποιοτική και η πίεση αυτή βάρυνε περισσότερο τα πόδια μας». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.