Παπαδόπουλος: «Ψυχάρα ο Τσουμάνης, παιδί που δεν σου χαλούσε χατίρι»

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», φιλοξενήθηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός, μίλησε αναφορικά με την τραγική είδηση που επισκίασε τον χώρο του ποδοσφαίρου, και αφορά τον θάνατο του Νίκου Τσουμάνη, - με τον οποίο έχουν συνυπάρξει στον Άρη- ο οποίος «έφυγε» χθες από τη ζωή, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Για τον Τσουμάνη, σημείωσε αρχικά: «Αυτό που έγινε με τον Νίκο, είναι πάρα πολύ στενάχωρο, ελπίζω να είναι το τελευταίο. Πολύ καλό παιδί, τόσο νέο, δεν σου χαλούσε ποτέ χατίρι. Πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα σε αυτά τα παιδιά, ο Νίκος ήταν ένα εξαιρετικό παιδί και ήταν πολύ κρίμα. Ήταν ψυχάρα που δεν ανοιγόταν εύκολα».

Για να προσθέσει: «Θα πρέπει όλοι να είναι όσο γίνεται πιο προσεκτικοί με τα χρήματα τους, δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τέτοια πράγματα για τα χρήματα, το πιο σημαντικό θέμα στη ζωή είναι η ίδια η ζωή. Είχα μιλήσει με τον Νίκο όταν ήμουν στα Τρίκαλα και μου ζήτησε να προσέχω ένα δικό του παιδί τον Βασίλη τον Ευθυμίου».

Για να σημειώσει επιπλέον για την οικονομική διαχείριση: «Σε πιάνει μία ανασφάλεια μετά τα 30, είναι δύσκολο να το διαχειριστείς και χρειάζεται συμπαράσταση, ο καθένας βιώνει διαφορετικά μία κατάσταση στα οικονομικά τους. Υπάρχουν παιδιά που δεν κάνουν καλή διαχείριση. Ο Νίκος δεν είχε βγάλει πολλά χρήματα από το ποδόσφαιρο, ήταν όμως ένα πολύ καλό παιδί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.