Παπαδόπουλος: «Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον Λουτσέσκου, θα το βρει ο Μάντζιος»

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής των Χανίων, Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο μπάχαλο της Super League 2, ενώ έκανε τις δικές του εκτιμήσεις για το ΠΑΟΚ-Βόλος και το Λαμία-Άρης. Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι γίνεται σ΄ αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το να έρθουν αξιόλογοι άνθρωποι στην χώρα μας και να πληρώνονται με μεγάλα ποσά για το καλό του ποδοσφαίρου μας να το δεχτώ, αλλά δυστυχώς αυτό δεν το βλέπουμε να γίνεται εδώ και χρόνια. Δεν μπορώ να εξηγήσω στο μυαλό μου ότι αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 4-5 χρόνοα στη Σούπερ Λιγκ 2 επαναλαμβάνεται και φέτος. Δηλαδή, να φτάνουμε μήνα Οκτώβριο και να μην έχει ξεκινήσει το Πρωτάθλημα, να συζητάμε ακόμα για τα τηλεοπτικά και τις ανανεώσεις ή τις μεταγραφές των παικτών. Μ΄ αυτό το μπάχαλο κανένας προπονητής δεν μπορεί να κάνει προγραμματισμό. Πρώτοι που πληρώνουν αυτό το μπάχαλο είναι οι πρόεδροι και μετά οι παίκτες και εμείς οι προπονητές. Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω».

Για το ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος:

«Ο Βόλος έχει δείξει καλά στοιχεία, πάει καλά στο σκάουτινγκ κι αυτό οφείλεται στον Αχιλλέα Μπέο που έχει ανθρώπους που τους στέλνει στο εξωτερικό για να κάτσουν αρκετό χρονικό διάστημα για να φέρουν καλούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, παρότι δεν ξεκίνησε καλά, από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και μετά βγήκε αυτή η φλόγα κι αυτή η πίστη ότι μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα. Επανήλθε ο ενθουσιασμός στις τάξεις της ομάδας. Θεωρώ ότι θα κερδίσει εύκολα δύσκολα τον Βόλο. Όμως, πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον Λουτσέσκου, ο οποίος βγάζει το DNA του ΠΑΟΚ και ξέρει πως να διαχειρίζεται τον κόσμο, τους παίκτες του, αλλά και τα media».

Για το Λαμία-Άρης και την αμφισβήτηση στον Μάντζιο:

«Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα και τα τελευταία χρόνια έχει καλό κορμό με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Το μυστικό είναι η διαχείριση όλων αυτών των παικτών. Το θέμα είναι πως θα διαχειριστείς και τους βασικούς και τους αναπληρωματικούς. Θεωρώ ότι ο Μάντζιος θα το βρει, βοήθησε και η διακοπή. Δύσκολο ματς θα έχει στη Λαμία ο Άρης, αλλά αν πιάσει την απόδοση που ξέρει, θα φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.