Παπαδόπουλος: «Περιμένω αντίδραση από τον ΠΑΟΚ, σκυλί ο Σάσα»

Metrosport Team10 Ιουλίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τα νέα δεδομένα που θέτει στον ΠΑΟΚ η απόφαση του CAS και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Επίσης αναφέρθηκε και στα προβλήματα του Άρη και τις καλές εμφανίσεις του Πέτρου Μπαγκαλιάνη.

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε:

Για το πώς θα επιδράσει στον ΠΑΟΚ η απόφαση του CAS: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει μετά από αυτή την εξέλιξη να βγάλει τον καλό του εαυτό. Γιατί είναι πολύ σημαντικό να κρατήσει τη δεύτερη θέση. Από μία μεγάλη ομάδα περιμένεις αντίδραση και νομίζω ότι θα έρθει. Αυτή τη στιγμή πρέπει να υπάρξει συσπείρωση και να δείξει το μέταλλο που έδειξε ώστε να κρατήσει τη διαφορά από την ΑΕΚ».

Για την ευθύνη που έχει πλέον για να κρατήσει τη δεύτερη θέση: «Είναι μεγάλη ευθύνη και αυτό μπορεί για μερικούς παίκτες να έχουν άγχος ώστε να κρατηθεί εκεί. Αλλά για αυτό πληρώνονται, να δείξουν χαρακτήρα και να κρατήσουν τη θέση».

Για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: «Στο κομμάτι της απόδοσης του ΠΑΟΚ το ξεχνάμε. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός. Έχει καλή ομάδα και ποδοσφαιριστές, να βγάλουν τον καλό τους εαυτό να πάρουν αποτέλεσμα στο «Καραϊσκάκη» απέναντι σε μια ομάδα που είναι φορμαρισμένη. Οι επόμενοι αγώνες είναι σημαντικοί και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να δείξουν αντίδραση».

Τη φρεσκάδα του Ολυμπιακού: «Μερικές φορές η ψυχολογία και η νοοτροπία σε δείχνει φρέσκο. Όταν κάτι δεν πάει καλά είναι το αντίθετο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι έξυπνος, δεν κάνει πολλές αλλαγές. Παίζουν μόνιμα οι ίδιοι παίκτες στα χαφ, δε χαλάει τη χημεία της ομάδας. Όπως και η ΑΕΚ. Αυτές οι δύο ομάδες δεν κάνουν εκτενές ροτέισον».

Για την παρουσία της ΑΕΚ στα πλέι οφ: «Δεν είναι έκπληξη. Έχει δείξει καλή εικόνα μετά την αλλαγή προπονητή. Η ΑΕΚ κρατά σε πολλά ματς το μηδέν στην άμυνα. Και όχι παίζονται αμυντικά αλλά έχει σφιχτή τακτική πιέζει ψηλά και έχει την ποιότητα με τους παίκτες της να σκοράρει. Όταν έχεις το μηδέν στην άμυνα παίρνεις πάντα βαθμούς. Πέρσι ο ΠΑΟΚ από την άμυνα πήρε το πρωτάθλημα. Με συνέπεια στο αμυντικό κομμάτι.»

Για τις εμφανίσεις του Μπαγκαλιάνη του Άρη: «Είναι σημαντικό ένα νεαρό παιδί να παίρνει αυτές τις παραστάσεις δίπλα σε πολύ καλούς παίκτες. Είναι εξελίξιμος ποδοσφαιριστής, τον βοηθά πολύ και ο Δεληζήσης. Είναι σημαντικό οι παλιοί να βοηθούν τους νέους».

Για τα προβλήματα του Άρη και το ματς με τον ΟΦΗ: «Είναι στενάχωρο που ο Άρης δεν μπορεί να συμπληρώσει 20αδα. Ο Άρης ήταν από τις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος σε ποιότητα. Δεν πρέπει να χαθεί αυτό. Είναι τεράστιος σύλλογος, κατανοώ την απογοήτευση που δεν πήγε στον τελικό του Κυπέλλου.

Όσον αφορά τον αγώνα, υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς ΟΦΗ για την 5η θέση. Θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι, θα μπουν αρκετά γκολ και θα είναι ωραίο για όσους το δουν. Και είναι πολύ δύσκολο για τον προπονητή του Άρη να μην μπορεί να παρέμβει στο παιχνίδι. Για να μπορέσει να διακριθεί στο νέο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη θα πρέπει να κρατήσει αυτούς τους παίκτες. Αδυναμία μου είναι ο Σάσα, είναι πραγματικό σκυλί. Όταν βλέπεις έναν παίκτη να μπαίνει μέσα μόνο για να κερδίσει το έχει από γεννησιμιού του, στη νοοτροπία του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.