Πρόταση Παπαδόπουλου: «Όχι κορώνα γράμματα, στα τέλη Αυγούστου ο τελικός»

Metrosport Team12 Μαΐου 2020

Την έντονη αντίδραση του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων προκάλεσε η απόφαση της ΕΠΟ για ανάδειξη των κυπελλούχων στα κατά τόπους κύπελλα ερασιτεχνών με διαδικασία κλήρωσης. Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων είναι η μία εκ των δύο ομάδων (σ.σ. η άλλη είναι ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος), οι οποίες προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ημαθίας, και με ανακοίνωσή του καθιστά σαφές πως δεν δέχεται να συμμετάσχει σε διαδικασία κλήρωσης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Παπαδόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και εξήγησε σχετικά:

«Πήραμε την απόφαση ως δ.σ. ότι δεν δεχόμαστε ο τίτλος να κριθεί στο “κορώνα-γράμματα” ή τα μπαλάκια. Ο τελικός του Κυπέλλου είναι ένα ξεχωριστό ματς μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Σε εμάς διεξάγεται στη Βέροια, συνήθως υπό το φως των προβολέων. Ονειρευόμασταν μια τέτοια γιορτινή ατμόσφαιρα. Τα παιδιά, οι προπονητές, όλο το χωριό δεν θέλουν να συμμετάσχουμε σε μια διαδικασία κλήρωσης. Σεβόμαστε το παγκόσμιο πρόβλημα που υπάρχει, το πολυτιμότερο αγαθό είναι η υγεία, όμως οι άνθρωποι που πήραν αυτήν την απόφαση μπορούσαν να στραφούν σε μια άλλη λύση. Θα μπορούσε, φερ’ ειπείν, να γίνουν τα παιχνίδια στα τέλη Αυγούστου που οι ομάδες κάνουν την προετοιμασία τους και ο κόσμος διψά περισσότερο για ποδόσφαιρο τότε. Να το ξαναδεί η ΕΠΟ και να πάρει μια πιο λογική απόφαση, την οποία ο κόσμος θα αγκαλιάσει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.