Παπαδόπουλος: «Ότι καλύτερο έτυχε στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Θα γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα ο Μπότο»

Metrosport Team22 Μαρτίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Ο Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε για τα ανοιχτά ζητήματα της ομάδας, την ευρωπαϊκή πορεία του Δικεφάλου, τις επικείμενες αναμετρήσεις με αντίπαλο την Μαρσέιγ για τους «8» του Conference League, καθώς και για την επιστροφή του Φερνάντο Βαρέλα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Η πορεία σε μία ομάδα μεγάλη όπως ο ΠΑΟΚ δεν σε ικανοποιεί αν δεν είσαι πρώτος, αλλά από τον Δεκέμβριο και έπειτα έχουμε κάνει μία αξιοπρόσεκτη πορεία με την ομάδα να βρίσκεται στους 8 του Conference League , ενώ και αν ήμασταν σε άλλη χώρα θα είχαμε και περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα με την διαφορά των 10 βαθμών που υπάρχουν. Ο Σαββίδης είχε πει ότι θα τα αλλάξω όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως όταν ήταν υπέρμαχος του VAR».

Για το πως βιώνει την ατμόσφαιρα στις αποστολές της ομάδας: «Μετά τις μεγάλες και αλλεπάλληλες προκρίσεις το κλίμα είναι ευχάριστο όση ώρα είναι στο αεροπλάνο οι παίκτες γιατί από την άλλη ημέρα ξεκινάει η δουλειά για το επόμενο παιχνίδι όπως συνέβη και στην πρόσφατη αναμέτρηση με τη Γάνδη και έπειτα είχε το παιχνίδι με την ΑΕΚ της οποίας επικράτησε άνετα. Μετά το πέρας της αναμέτρησης με τη Γάνδη, επικοινώνησαν ο προπονητής και οι παίκτες με τον κύριο Σαββίδη, τους έδωσε συγχαρητήρια και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην επόμενη κλήρωση».

Για τα όσα περιμένει να δει από τον ΠΑΟΚ στις αναμέτρηση απέναντι στη Μαρσέιγ: «Θα παλέψουμε ωστόσο και θα παίξουμε στα ίσα με την Μαρσέιγ που είναι επιπέδου Champions League. Με το χέρι στην καρδιά οι πιθανότητες είναι 50-50 απέναντι στους Γάλους. Έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή και τους παίκτες, γιατί όταν φτάνεις στους «8» της Ευρώπης δεν λες ''μέχρι εδώ ήταν'', έχουμε δει πως συμβαίνουν εκπλήξεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πιστεύω ότι θα δείξει τον καλύτερο της εαυτό η ομάδα. Από εδώ και πέρα ο ΠΑΟΚ θα παίζει συνέχεια και τον Μάρτιο σε τρεις διοργανώσεις και παίζει όλα τα παιχνίδια».

Για τις σχέσεις που έχει με τους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Έχω πολύ καλές σχέσεις και με τους 25 παίκτες, είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ, εγώ σαν φίλαθλος και όχι σαν διοίκηση θέλω να μείνει και του χρόνου, προσφέρει πολλά στον σύλλογο. Για το αν μείνει ο κύριος Μπότο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αυτοί που ξέρουν καλύτερα. Ο προπονητής είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, καθώς έχει και ένα εξαιρετικό τιμ. Ο κύριος Μπότο είναι ένας τεχνικός διευθυντής που θα μείνει με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΟΚ και όσα περιμένω να κάνει το καλοκαίρι θα ανεβάσουν επίπεδο τον ΠΑΟΚ, με βάσει και τα όσα έχει δείξει με την εμπειρία του μέχρι στιγμής».

Για την επιστροφή του Βαρέλα: «Από την στιγμή που ο προπονητής αποφάσισε να φέρει πίσω τον Βαρέλα δεν μπορεί να του πει κανείς κάτι , καθώς αποφάσισαν με τον Ιβάν Σαββίδη να επιστρέψει στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας».

Για την παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ: «Είναι ένα θέμα που δεν έχει συζητηθεί ακόμα και την επόμενη εβδομάδα περιμένουμε τις τελικές συζητήσεις για τον αριθμό των εισιτηρίων που θα πάρουμε, ωστόσο όσα και να είναι θα εξαντληθούν. Αξίζει να σημειωθεί πως στο Βέλγιο είχαμε διπλάσια ζήτηση και τελικώς οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπήκαν στο γήπεδο καθώς οι Βέλγοι έδειξαν τη διάθεση και κατανόηση για να μπορέσουν και αρκετοί φίλαθλοι που είχαν έρθει και δεν είχαν εισιτήρια. Έπειτα από συνεννόηση της διοίκησης των Βέλγων με τον Μάκη Γκαγκάτση οι φίλοι του ΠΑΟΚ που δεν είχαν εισιτήρια μπήκαν στο γήπεδο».

Ενώ επίσης σημείωσε: «Αυτό που πρέπει να πω είναι να υπάρξει συσπείρωση όλου του λάου γύρω από την ομάδα και τον Πρόεδρο και να είμαστε όλοι δίπλα του»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.