ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ: «Οι αθλητές του καράτε πλήρωναν από την τσέπη τους!»

Metrosport Team15 Ιουνίου 2021

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι αθλητές του καράτε τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας μίλησε στο Metropolis 95.5 ο τεχνικός διευθυντής στην Ομοσπονδία του καράτε, Κώστας Παπαδόπουλος. «Αυτή την στιγμή στο προολυμπιακό δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Τα προβλήματα που ταλάνιζαν τα τελευταία χρόνια τον χώρο με τις προσωρινές διοικήσεις, με τις πτώσεις θέσεων και τις τιμωρίες από την διεθνή ομοσπονδία είχαν αρνητικό αντίκτυπο στις προσπάθειες των παιδιών» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Σαν προσωρινή διοίκηση φέραμε επιτυχίες κατακτώντας πέντε μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πριν το προολυμπιακό. Αλλά επειδή το προολυμπιακό είναι ένα τουρνουά χωρίς αύριο, όπως λέμε εμείς, δεν είχαμε το αποτέλεσμα που αναμέναμε. Ευελπιστούμε ότι θα θέσουμε τις βάσεις για ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα για να αναδείξουν τα παιδιά το ταλέντο τους. Εδώ και τέσσερα χρόνια προσπαθούσαμε να ανατρέψουμε μία αρρωστημένη κατάσταση.

Θα σας πω ότι οι αθλητές έπρεπε να πληρώνουν από την τσέπη τους για να συμμετέχουν στα προολυμπιακά τουρνουά και λόγω του κόστους δεν μπορούσαν να λάβουν μέρος σε όλα. Ήθελε πάνω από 50.000 ευρώ για να πάει ένας αθλητής σε όλα. Αφέθηκαν τα παιδιά στο έλεος των οικογενειών τους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.