Παπαδόπουλος: «Ο Μήτρογλου ζει με το γκολ, δεν είναι, όμως, για την κόντρα»

Metrosport Team29 Ιανουαρίου 2021

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 για την μεταγραφή του Μήτρογλου στον Άρη. «Ο Μήτρογλου ζει με το γκολ. Είναι φορ περιοχής, δεν ξέρω πως θα μπορέσει να το εκμεταλλευτεί ο Άρης, γιατί δίνει γήπεδο και ο Μήτρογλου δεν είναι για την κόντρα. Εντός έδρας, αν υπήρχε και ο κόσμος, θα μπορούσε να κάνει ζημιές. 

Έτσι όπως παίζει ο φετινός Αρης, όμως, δεν είναι το καλύτερο του Μήτρογλου, είναι εκτελεστής μέσα στην περιοχή. Το είδαμε αυτό και στην Γαλλία και στον Ολυμπιακό και στη Εθνική. Εκεί που είναι χαμένος με μία σέντρα θα το... παστελώσει. Πιστεύω ότι στο 50% να είναι θα βοηθήσει. Πρέπει να τροφοδοτείται από τους χαφ μέσα στην περιοχή με κάθετες πάσες, ενώ στις σέντρες βγαίνει πρώτος με το κεφάλι» τόνισε και συνέχισε:

«Γι' αυτό είναι και ο Μάνος έτσι, γιατί είναι επιθετικός περιοχής. Ο Μήτρογλου είναι καθαρός φορ, είναι killer. Στα πολύ καλά του έβγαινε και εκτός περιοχής. Θα σκοράρει. Με τον Παναθηναϊκό, για παράδειγμα, θα μπορούσε να σκοράρει ο Μήτρογλου, όπως και με την Κοβαλίβκα, σε τέτοια παιχνίδια. Οι τελικές είναι μύθος γιατί μπορούμε να βλέπουμε 14 τελικές και στην εστία να έχουν πάει οι δύο. Ο Άρης και με την ΑΕΚ και με τον Παναθηναϊκό δεν σκόραρε και έχει πολλά 1-0. Αυτό δείχνει ότι βασίζεται στην άμυνα». 

Αναφέρθηκε και στο Πρωτάθλημα της Super League 2: «Άργησε να ξεκινήσει, είναι και μικρό, με 12 ομάδες. Λιβαδειά, Ξάνθη, Ιωνικός και Χανιά είναι τα φαβορί. Νομίζω ότι είναι δύσκολο η ομάδα που θα παίξει μπαράζ να κάνει κάτι. Θα κριθεί στο βάθος και στην διαχείριση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.