Παπαδόπουλος: «Νιώθεις τόσο μικρός μπροστά στη δολοφονία του Άλκη»

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Συμεών Παπαδόπουλος.

Ο τερματοφύλακας του ΝΠΣ Βόλου, μίλησε αναφορικά με την επικράτηση των Θεσσαλών στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη, τους δικούς του στόχους, τα όσα βίωσε όταν επισκέφτηκε με την ομάδα του Βόλου το σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης, αλλά και τη «μάχη» του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά για τον ίδιο ανέφερε: «Με τον τραυματισμό μου είμαι καλύτερα, είχα ένα σφίξιμο στον προσαγωγό. Όταν βλέπω το παιχνίδι ως θεατής, νιώθω μεγαλύτερη πίεση. Προτιμώ να βγάζω τα γκολ, είναι φανταστικό συναίσθημα για εμένα. Στο ποδόσφαιρο ο σκόρερ θα πάρει τα περισσότερα εύσημα και τα περισσότερα χρήματα».

Για τον τρόπο που ο Βόλος προσέγγισε την αναμέτρηση: «Ξέραμε ότι ο Άρης θα έχει την κατοχή, εμείς κοιτάξαμε να κλείσουμε τους χώρους, να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που είχαμε και βρήκαμε τα γκολ που χρειάστηκαν για τη νίκη. Είμαστε μία ομάδα που κερδίζει τα δύσκολα παιχνίδια και χάνουμε τα παιχνίδια που θα έπρεπε να πάρουμε τα πιο εύκολα θεωρητικά παιχνίδια». 

Για την παρουσία του ίδιου στον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ μεγάλοι τερματοφύλακες όλοι στον ΠΑΟΚ, ο καθένας με έχει βελτιώσει σε ένα κομμάτι. Δεν μπορώ να πω αν ο Ζίβκοβιτς είναι καλύτερος από εμένα, θα το δείξει ο χρόνος, εγώ συνεχίζω τη δουλειά. Στόχος μου είναι να φτάσω στο ψηλότερο σημείο που μπορώ».

Για την παρουσία της ομάδας στο μνημείο όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης: «Νιώθεις απαίσια, νιώθεις τόσο μικρός, χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Το παιδί σκοτώθηκε επειδή είναι Άρης».

Ενώ για τον αγώνα του Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ: «Είναι αρκετά φορμαρισμένος, η ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια έχει δυσκολευτεί και νομίζω πως είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.