Παπαδόπουλος-Μυροφορίδης: «Μας συνδέει μια σχέση ζωής»

Metrosport Team07 Απριλίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκαν ο προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος και ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή και του Άρη, Παύλος Μυροφορίδης.

Εκτός από πρώην συνεργάτες είναι και πολύ καλοί φίλοι και η συζήτηση είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον. Αναφέρθηκαν στο πώς θα είναι η επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο μόλις τελειώσει η δραματική κατάσταση με τον κορωνοϊό, αλλά και στα στοιχεία του χαρακτήρα τους.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Νίκος Παπαδόπουλος: «Η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο όλοι περνάμε δύσκολα και έχουμε κλειστεί στα σπίτια μας και σκεφτόμαστε, αναρωτιόμαστε ποιοι είναι οι φίλοι που ενδιαφέρονται πραγματικά για εμάς. Για τον Παύλο θα έλεγα παρότι συνεργαστήκαμε μόλις έναν χρόνο μας συνδέει μια σχέση ζωής για τα επόμενα χρόνια.

Κάπου εκεί, ο Παύλος Μυροφορίδης σημείωσε ότι στο ποδόσφαιρο δύσκολα συναντάς καλά παιδιά, αλλά Δόξα τω Θεό πέφτω σε καλά κι ένα από αυτά είναι ο Νίκος.

Στη συνέχεια οι δυο τους είπαν ποιο είναι το μειονέκτημά τους:

Ο Παπ ανέφερε: «Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ελαττώματα. Δυστυχώς στον χώρο που είμαστε ενοχλεί πολλούς να λες αυτό που σκέφτεσαι κι αυτό ισχύει με την περίπτωση του Μυροφορίδη. Εκεί, ο Παύλος επεσήμανε πως: «Με τον Νίκο είχαμε μια απίστευτη χημεία λες και ήμασταν μαζί δέκα χρόνια. Το κακό με τον ίδιο είναι ότι είναι Έλληνας προπονητής. Αν ήταν ξένος, θα βρισκόταν στον πάγκο των πέντε κορυφαίων ομάδων της χώρας και μάλιστα καλά αμειβόμενος». 

Ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του Άρη τόνισε ότι θα υπάρχει δυστυχία το επόμενο διάστημα. Ο φτωχός θα γίνει φτωχότερος, αλλά και ο πλούσιος θα φτωχύνει. Δεν ξέρω που θα μας βγάλει όλο αυτό και πόσο θα αντέξει ο κόσμος».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που θα υπάρχουν στο ποδόσφαιρο:

«Το ποδόσφαιρο θα κλονιστεί από μεγάλα προβλήματα. Ακούγονται ήδη για μειώσεις συμβολαίων. Όλες οι ομάδες θα χάσουν έσοδα και αυτό θα τις αναγκάσει να κινηθούν μόνο στην ελληνική αγορά, τόσο σε παίκτες, όσο και προπονητές. Ωστόσο, θεωρώ ότι ο Έλληνας αντέχει στα δύσκολα και πιστεύω με υπομονή και πειθαρχία θα βγούμε όλοι πιο δυνατοί. Αυτό που θα πρέπει να παλέψουμε όμως είναι η ψυχολογία μας».

Ο Παύλος Μυροφορίδης μεταξύ άλλων είπε: «Από τότε που σταμάτησα ασχολούμαι περισσότερο με τα παιδιά μου. Μπορεί να μου λείπει το ποδόσφαιρο, αλλά όταν ήμουν σε αυτό με την πίεση που υπήρχε δεν είχα χρόνο για την οικογένειά μου. Για την επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο θα είναι αρκετοί αυτοί που θα βολευτούν με την κατάσταση και για το γεγονός ότι θα κινηθούν μόνο στην ελληνική αγορά, καθώς οι ξένοι κοστίζουν. Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι υγεία σε όλο τον κόσμο».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.