Παπαδόπουλος: «Μια απλή γρίπη είναι πιο βαριά από τη Μετάλλαξη Όμικρον, δεν λέω πως δεν είναι επικίνδυνη»

Metrosport Team30 Δεκεμβρίου 2021

Ο μάνατζερ, Γιάννης Παπαδόπουλος, μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Γερμανία.

Αναλυτικά

Για την υγεία του:

«Έχω κολλήσει εγώ και η οικογένειά μου, με τη Μετάλλαξη Όμικρον. Εδώ στην Γερμανία υπάρχουν πολλά κρούσματα. Στην αρχή δεν ξέραμε τι ειναι, είχαμε κάνει τεστ PCR γιατί θα φεύγαμε για Άγιο Δομίνικο για διακοπές, αλλά το ταξίδι ακυρώθηκε. Στην αρχή ήμουν πολύ καλά, δεν είχα τίποτα, αλλά η γυναίκα μου αισθανόταν αδύναμη και νόμιζε πως είχε απλά ένα κρύωμα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύαμε πως είχαμε Covid-19. Tην επόμενη μέρα εγώ είχα πυρετό».

Για την Μετάλλαξη Όμικρον:

«Είχα διαβάσει κάτι έρευνες και είχα δει πως η Μετάλλαξη Όμικρον δεν είναι τόσο σκληρή και εγώ το επιβεβαιώνω. Δεν είναι βαριά. Μια απλή γρίπη είναι πιο βαριά. Δεν λέω πως δεν είναι επικίνδυνη, αλλά προς το παρόν όλα τα άτομα που ξέρω, το πέρασαν ομαλά».

Για την πανδημία στην Γερμανία:

«Εδώ κλείσανε τα κλαμπ. Σε όλη την Ευρώπη, πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν. Δεν έχουμε lockdown, μπορείς να μπεις σε μαγαζιά, αλλά με τεστ. Έχουμε ένα... light lockdown».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.