«Ο Μήτρογλου απελευθέρωσε τον Μάνο - Κοούτσαρα από την τηλεόραση!»

Metrosport Team05 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», φιλοξενήθηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο έμπειρος προπονητής που πλέον έχει αναλάβει τα ηνία των Τρικάλων στη SuperLeague 2, μίλησε για το πως βίωσε το κοουτσάρισμα μέσω... τηλεόρασης, την κατάσταση στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας αλλά και για τον Άρη που διανύει μία ξεχωριστή σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο Metropolis 95.5:

Για την κατάσταση της υγείας του και τη Superleague 2: «Νοσώ από κορωνοϊό αλλά μέσα από το τηλέφωνο έδινα οδηγίες στους συνεργάτες μου που αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση της ομάδας. Αγωνιζόμαστε σε ένα πρωτάθλημα που μέσα από τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί κάνουν ταξίδια και παίζουν 2 φορές την εβδομάδα και για να παίξουν τον αγώνα έκαναν το ταξίδι στην Κρήτη με καράβι και το ίδιο και η επιστροφή. Μπορεί να μην έχουμε το μπάτζετ των άλλων ομάδων, ωστόσο έχουμε πολύ καλό υλικό παικτών».

Ενώ για τον Άρη, επισήμανε: «Ο Άρης διανύει την καλύτερη σεζόν της 10ετιας του και μετά τον Ολυμπιακό έχει την καλύτερη ομάδα και δεν χάνεται η δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν λες ποτέ. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού λόγω απειρίας δεν μπορούν να διαχειριστούν τα παιχνίδια, ωστόσο πρόκειται για μία άκρως αθλητική ομάδα. Ο Μήτρογλου αν δεν παίξει δεν θα μπορεί να ετοιμαστεί να πιάσει φόρμα βρίσκοντας τα γκολ και για εμένα αυτό έκανε καλό και στον Μάνο που έχει απελευθερωθεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.