Παπαδόπουλος: «Κάτι δεν θα πήγε καλά, δεν ισχύει για Ξάνθη»

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2021

Για το διαζύγιο με την Παναχαϊκή και τις προτάσεις από Ξάνθη και Χανιά μίλησε ο έμπειρος τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το διαζύγιο με την Παναχαϊκή: «Θα πάω στο προπονητικό κέντρο για να τους αποχαιρετήσω. Αυτή τη στιγμή δεν είναι άβολη. Έχω κάνει τεράστια προσπάθεια για να μπορέσει να υλοποιήσει το στόχο της η ομάδα. Μάλλον, κάτι δεν πήγε καλά. Αυτή είναι η μοίρα των προπονητών. Βελτίωσα την ομάδα και είμαι καλά. Νιώθω καλά με τη συνείδηση μου ότι έχω κάνει μια τεράστια προσπάθεια».

Για την Ξάνθη: «Δεν ισχύει. Δεν ξέρω κάτι. Θα δω τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει. Θα είναι πολύ προσεκτική η απόφαση μου γιατί μετά τον Ηρακλή και τον ΟΦΗ δεν μου πήγαν καλά τα πράγματα». 

Για τα Χανιά: «Ο Παύλος είναι πραγματικός φίλος μου. Πέρα από τη φιλία θα πρέπει να δω την επόμενη ημέρα μου. Θα δω τι προτάσεις υπάρχουν και θα αποφασίσω».

Για το τι θα πει στους παίκτες: «Θα τους ευχαριστήσω για τη συνεργασία. Να τους ευχηθώ να έχουν υγεία και να προσέχουν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.