Παπαδόπουλος: «Ιδανικός ο Χαριστέας γι' αυτό το ρόλο, δεν περίμενα να φύγει»

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2020

Την κατάσταση στον Άρη σχολίασε στο Metropolis 95.5 o Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο πρώην προπονητής των «κιτρινόμαυρων» φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και σχολίασε τις αποχωρήσεις Ένινγκ και Χαριστέα, όπως και τη συχνότητα που ο σύλλογος κάνει αλλαγές.

Μεταξύ άλλων ο Σούλης Παπαδόπουλος δήλωσε: 

Για την κατάσταση στον Άρη: «Γίνανε πολλά σε σύντομο διάστημα. Συμβαίνουν αυτά στις μεγάλες ομάδες. Ο Άρης έχασε έναν στόχο που πόνεσε και στο πρεστίζ και στα οικονομικά του συλλόγου. Αυτό νομίζω έπαιξε ρόλο στις αποφάσεις που πάρθηκαν.

Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο και ο αποκλεισμός από την ΑΕΚ στο Κύπελλο και ο τρόπος που ήρθε. Έχω περάσει από τον Άρη και ξέρω πόσο διψάει για έναν τίτλο μετά και τα δύσκολα χρόνια που πέρασε. Ήμουν σίγουρος ότι αν δεν ξεκινούσε καλά ο Άρης θα γινόταν αυτό. Με τον Άγγελο Χαριστέα δεν το περίμενα, ήταν ιδανικός για τα αποδυτήρια του Άρη. Με στενοχώρησε η φυγή του, πίστευα πολύ σε αυτόν».

Για τις συχνές αλλαγές στον Άρη: «Πίστευα ότι με την έλευση Χαριστέα ότι θα μείνει τουλάχιστον 2 χρόνια ο προπονητής. Αλλά πλήρωσε ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Ο Άρης τώρα πήγε σε Έλληνα προπονητή. Οι Έλληνες έχουν να προσφέρουν πολλά σε σχέση με ξένους που ήρθαν στην Ελλάδα και δεν πρόσφεραν. Δεν μπορώ να πάρω θέση στην απόλυση του Ένινγκ. Απλώς μετά ήθελα ο επόμενος να είναι Έλληνας. Ο Άρης είναι μια ομάδα που ξέρει να τιμάει, ο κόσμος ξέρει να κρίνει. Στην Ελλάδα δεν ακούμε αυτούς που πρέπει. Τον ποδοσφαιριστή δεν μπορείς να τον ξεγελάσεις. Όταν ο ποδοσφαιριστής σε ζει , ξέρει αν είσαι κάποιος που μπορεί να πάει την ομάδα μπροστά. Εκεί νομίζω το χάνουν οι Έλληνες προπονητές.

Ήταν και ατυχία για τον Άρη που το γήπεδο δεν είχε κόσμο. Έχει δυναμική το «Κλεάνθης Βικελίδης». Τη χρονιά που σωθήκαμε, κερδίσαμε ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ. Ίσως κάποιοι να υποτίμησαν την Κόλος, δεν την ήξεραν. Ήταν μια ομάδα που έπαιζε στην κόντρα, και ο Άρης στο ματς με τη Λαμία έδειξε ότι είχε πρόβλημα στην κόντρα. Αν στράβωνε το ματς θα είχε πρόβλημα ο Άρης. Ο Άκης ξέρει ότι πρέπει ο Άρης να κερδίζει επειδή ήταν και ποδοσφαιριστής».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.