Παπαδόπουλος: «Εξαιρετική μεταγραφή ο Μπρούνο, μπορεί τη 2η θέση ο Αρης»

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Παναχαϊκής, Νίκος Παπαδόπουλος, και μίλησε για την πορεία της ομάδα του στη Σούπερ Λιγκ 2, τη μεταγραφή του Μπρούνο στον Αρη αλλά και το που μπορούν να φτάσουν οι «κιτρινόμαυροι».

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ξεκινήσαμε καλά, θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα. Είναι πρωτόγνωρες οι καταστάσεις στη Σούπερ Λιγκ 2, για Τετάρτη-Κυριακή που δεν το είχαμε συνηθίσει. Αυτή είναι η μοναδική εβδομάδα που διανύουμε που δεν έχουμε παιχνίδι μεσοβδόμαδο, ανάμεσα στα παιχνίδια μπορεί να γίνει μόνο αποκατάσταση κυρίως αλλά και θεωρητικά πράγματα».

Για τη μεταγραφή του Μπρούνο στον Αρη: «Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής ο Μπρούνο, όπως και ο Μήτρογλου. Εχει ένα εξαιρετικό ρόστερ με πολλή ποιότητα ο Αρης, έχει κάνει πολύ σημαντικές προσθήκες σε θέσεις που χρειαζόταν. Πρώτος στόχος του Αρη είναι να πάρει έναν τίτλο, το Κύπελλο δηλαδή, και να είναι μέσα σε 4 πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Με την εικόνα που έχει φέτος ο Αρης μπορεί να τερματίσει στην 2η θέση. Εχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία, πράγμα πολύ σημαντικό για να πάει καλά μια ομάδα. Η διαχείριση του ρόστερ από τον Μάντζιο είναι σημαντική υπόθεση και μπορεί να το κάνει καλά, έχοντας τόσες επιλογές».

Για τον Αουγκούστο: «Δεν μπορείς να κρατήσεις κάποιον στην ομάδα με το ζόρι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.