Παπαδόπουλος: «Εκεί είναι το πρόβλημα του Άρη - Τι πρέπει να κάνει στη ρεβάνς»

Metrosport Team27 Ιουλίου 2021

Για το παιχνίδι του Άρη με την Αστάνα στο «Κλ. Βικελίδης» μίλησε ο έμπειρος τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι ένα γρήγορο γκολ θα βοηθήσει. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το Άρης - Αστάνα: «Ο Άρης έχει μια καλή ομάδα και ένα βασικό κορμό εδώ και δύο χρόνια. Δεν πήγε καλά στο πρώτο ματς. Έχει τη δυνατότητα να ανατρέψει. Θα έχει και τη βοήθεια του κόσμου. Όλα είναι πιθανά να γίνουν. Έχει τους παίκτες που με μια τους ενέργεια μπορούν να ανατρέψουν το σκορ. 

Το 2-0 είναι δύσκολο. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Δεν μπορεί για 90 λεπτά να παίζει σε υψηλή ένταση. Ένα γρήγορο γκολ θα βοηθήσει αλλά πρέπει να κοιτάξει και την άμυνα».

Για Μάνο - Μήτρογλου: «Όποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση. Δεν είναι θέμα φορ μόνο το γκολ αλλά όλης της ομάδας. Ο Μάνος το έχει το εύκολο γκολ και ο Μήτρογλου μπορεί». 

Για τις αδυναμίες του Άρη: «Έχει προβλήματα στον άξονα και την άμυνα. Σε όλα τα φιλικά έδειξε ότι έχει θέματα εκεί. Πρέπει να δουλευτεί στο κέντρο άμυνας. Στην επίθεση έχει το πλεονέκτημα καθώς έχει παίκτες όπως ο Γκαρσία, ο Γκάμα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.