Παπαδόπουλος: «Εχασε την ευκαιρία ο Αρης να σκοτώσει τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team09 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος και μίλησε για την έκβαση του ντέρμπι, χαρακτήρισε μεγάλη ευκαιρία του Αρη για να πάρει μια μεγάλη νίκη στην Τούμπα ενώ τόνισε πως και ο ίδιος θα έβαζε τρίτο στόπερ στο τέλος του αγώνα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ο Αρης έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει μια μεγάλη νίκη, αν έμπαινε το γκολ του Μάνου θα την έπαιρνε. Ο ΠΑΟΚ είχε προβλήματα και ο Αρης έπρεπε να το εκμεταλλευτεί το παιχνίδι και να το σκοτώσει. Αυτή τη στιγμή είναι καλύτερη ομάδα ο Αρης, μπήκε πολύ κυριαρχικά και έπαιξε στο μισό γήπεδο τον ΠΑΟΚ. Φαινόταν ότι είναι η ομάδα που θέλει να κερδίσει, δεν έπρεπε να σταματήσει. 

Οι τερματοφύλακες πρέπει να κοιτάνε πίσω τους, οι αμυντικοί δεν πρέπει να έχουν πλάτη και να κοιτάνε την μπάλα, αν φώναζε κάποιος στον Κουέστα θα τον άκουγε. Ο Μάνος ήταν καλή αλλαγή γιατί έβαλε το γκολ, αλλά γενικά ο Μάντζιος δεν παίρνει πράγματα από τις αλλαγές του. Στον Αρη κάτι δεν του πάει καλά στο τέλος και πρέπει να το προσέξει για να μην χαλάσει τη χρονιά στο τέλος. Και εγώ στη θέση του Μάντζιου αν ήμουν θα έβαζα τρίτο στόπερ. Αν κέρδιζε χθες στην Τούμπα ο Αρης τότε θα είχε καπαρώσει την 2η θέση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.