Παπαδόπουλος: «Χαλκέντερος, σκληροτράχηλο παιδί ο Μιχαηλίδης»

Metrosport Team15 Μαρτίου 2022

Ο Σάββας Παπαδόπουλος, υπεύθυνος της ακαδημίας των Γιαννιτσών από την οποία ξεκίνησε ο Γιάννης Μιχαηλίδης, μίλησε στο Metropolis 95.5.

«Μικρός δεν είχε τραυματισμό. Δεν ήταν φάση τραυματισμού, ήταν παράξενο αυτό που συνέβη. Ο Γιάννης είναι χαλκέντερος, είναι σιδηροκατασκευασμένος. Είναι πολύ σκληροτράχηλο παιδί. Μίλησα μαζί του. Είναι εδώ στα Γιαννιτσά, στη θαλπωρή της οικογένειας που πάντα την έχει, αλλά τώρα το χέρι της μαμάς πάνω στο γόνατο είναι βάλσαμο» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι λίγο πεσμένος, επηρεάστηκε. Επειδή, όμως, εγώ τον μεγάλωσα και τον ξέρω από έξω και το πως σκέφτεται και πως αντιδράει, θα το ξεπεράσει. Περάσαμε δύσκολες στιγμές και παλαιότερα. Με τις απορρίψεις που είχαμε από τον ΠΑΟΚ μέχρι να καθιερωθεί. Και πιο μπροστά όταν δεν τον πήραν στις επιλογές των 2000. Εμένα είχε μαλλιάσει η γλώσσα μου ότι δεν είχαμε τέτοιον παίκτη στον ΠΑΟΚ. Τα ξεπέρασε, είναι «πολεμιστής» στο γήπεδο. Και στην προπόνηση το ίδιο. Έχει υπομονή και επιμονή.»

Υπογράμμισε ότι: «Το είχα καταλάβει από όταν σχεδόν μετά από κάθε προπόνηση μου έλεγε ότι εγώ θα πάω στον ΠΑΟΚ και τελικά το κατάφερε. Τώρα του είπα ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να σε προσέξει γιατί είσαι περιουσιακό του στοιχείο και ίσως το μόνο δικό του δημιούργημα, δεν είσαι ξενόφερτος, έχεις ΠΑΟΚτσήδικη παιδεία. Και εκεί πάνω θα πρέπει να εστιάσει η ομάδα. Μιλήσαμε και για την εγχείρηση, έχει δρομολογηθεί μία καλή κατάσταση, αλλά επίσης σοβαρή είναι η φάση της αποκατάστασης.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.