Παπαδόπουλος: «Σαν να μην υπάρχει η δεύτερη κατηγορία στην Ελλάδα, ανάμικτα τα συναισθηματα για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ Β'»

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2023

Για το διπλό στην Ευκαρπία επί του ΠΑΟΚ Β΄ και τους στόχους της ομάδας, μίλησε μεταξύ άλλων στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο ποδοσφαιριστής του Αλμωπού Αριδαίας, Βασίλης Παπαδόπουλος.

«Κάθε νίκη μας δίνει ψυχολογία και πόσο μάλλον όταν κερδίζεις τον πρώτο και μάλιστα τους σπας το αήττητο στην έδρα του. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό, ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας και είχαμε το πάθος και τη θέληση να πάρουμε τη νίκη και τα καταφέραμε. Επειδή έχω περάσει από τον ΠΑΟΚ τα συναισθήματα ήταν κάπως ανάμεικτα. Είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα και με δικό μου γκολ κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για τους στόχους του Αλμωπού: «Να κάνουμε όσο μπορούμε μια καλή πορεία στο Πρωτάθλημα. Μας αδικεί η βαθμολογία με βάση την εικόνα που είχαμε έως τώρα στα παιχνίδια. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι και εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Για έναν αθλητή και έναν άνθρωπο η καλύτερη ηλικία είναι στα 28. Εγώ έχω αποκτήσει την εμπειρία και είμαι σωματικά στα καλύτερά μου».

Για τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στο Πρωτάθλημα κι αν αξίζει ο κόπος να ασχολείται κάποιος: «Στην Ελλάδα η δεύτερη κατηγορία είναι σα να μην υπάρχει. Εδώ στην μεγάλη κατηγορία υπάρχουν προβλήματα. Ωστόσο, πάντα ελπίζεις για το καλύτερο. Όταν κάνεις κάτι που αγαπάς αξίζει ο κόπος είτε έχεις κέρδος, είτε όχι. Αν έχεις πίστη όλα θα πάρουν το δρόμο τους και στο τέλος θα δικαιωθείς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.