Παπαδόπουλος: «Όταν ο Λάμπρου αισθάνεται βασικός, παίζει καλύτερα»

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής των Χανίων, Νίκος Παπαδόπουλος και μίλησε για τα όσα πρωτόγνωρα βίωσε στο ματς με τον Διαγόρα Ρόδου, ενώ αναφέρθηκε στον Λάζαρο Λάμπρου και στο παιχνίδι που ακολουθεί ΠΑΟΚ-ΟΦΗ.

«Στον Ηρακλή είχα τον Λάμπρου μαζί με τον Αγγελόπουλο Ο Λάζαρος είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο και ο Ηρακλής θα μπορούσε να είχε βγάλει περισσότερα χρήματα, αλλά λόγω της κατάστασης που υπήρχε τότε δεν έγινε κάτι τέτοιο. Κάνει αξιόλογη πορεία, μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα αρκεί να αισθανθεί την εμπιστοσύνη του προπονητή και να παίρνει φανέλα βασικού. Έχει πολύ ταλέντο στο σκοράρισμα και στο ένας εναντίον ενός. Όταν αισθάνεται βασικός, αποδίδει. Κάτι τέτοιο στον ΠΑΟΚ δεν έγινε και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στην πίεση που υπήρχε στον σύλλογο. Το θέμα είναι να μπορείς να βγάλεις το ταλέντο του κάτω από τέτοιες συνθήκες και μέσα από την καθημερινή δουλειά. Στον ΟΦΗ πρέπει να αισθάνεται άνετος και γι΄ αυτό βλέπουμε αυτό το πρόσωπο».

Για το ΠΑΟΚ-ΟΦΗ:

«Δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Ο ΟΦΗ δείχνει καλά στοιχεία, παίζει ποδόσφαιρο και θεωρώ ότι θα γίνει ένας καλός αγώνας. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ έχει ένα πλεονέκτημα όταν παίζει στην έδρα του. Θα είναι ένα αμφίρροπο ματς».

Για την ισοπαλία των Χανίων με τον Διαγόρα στη Ρόδο:

«Αυτό που βίωσα χθες στη Ρόδο δεν υπάρχει. Δεν γίνεται να παίζουμε σε τέτοιες συνθήκες. Είναι τραγικό. Έγιναν πρωτόγνωρα πράγματα. Όταν προηγήθηκε ο Διαγόρας, δεν υπήρχαν μπάλες στο γήπεδο και οι παίκτες μου μέσα στη λάσπη έψαχναν να βρουν μπάλες και το αποκορύφωμα ήταν ότι μετά από τέτοια βροχή που έριξε στη διάρκεια του αγώνα δεν υπήρχε ζεστό νερό για τους ποδοσφαιριστές. Τι να μιλάμε τώρα για ποδόσφαιρο εν έτη 2022.

Πρέπει να πω ένα μπράβο και στους παίκτες των δυο ομάδων που ανταποκρίθηκαν σε τέτοιες συνθήκες αγώνα. Το βαρύ τερέν δεν βόλευε εμάς και δυστυχώς χάσαμε δυο βαθμούς. Όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύω ότι θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στη συνέχεια του Πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.