ΠΑΟΚτσής στο Αϊντχόφεν: «Είχαν τουπέ οι Ολλανδοί»

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Μαντούσης.

Ο φίλος του ΠΑΟΚ στο Αϊντχόφεν μίλησε για το πώς βρέθηκε στην Ολλανδία και μετέφερε το κλίμα που επιρατεί ενόψει του αγώνα με τον Δικέφαλο.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μαντούσης δήλωσε:

Για ποιο λόγο πήγε στο Αϊντχόφεν: «Ήταν αρκετά δύσκολα τα πράγματα πριν 4 χρόνια. Είμαι μηχανικός, εδώ είναι πολύ καλές οι συνθήκες, το εργασιακό περιβάλλον και σε οικονομικό επίπεδο».

Για το τι συμβαίνει στο Αϊντχόφεν: «Οι κάτοικοι του Αϊντχόφεν υποστηρίζουν καθολικά την PSV. Υπάρχει μια μικρότερη η FC Αϊντχόφεν αλλά την βλέπουν ως την μικρή ομάδα της πόλης. Δεν υπάρχει ντέρμπι η αντιπαλότητα.»


Για τους Ολλανδούς συναδέλφους και φίλους του: «Με τις συνθήκες που υπάρχουν στην Ολλανδία δεν έχουμε πολλή επαφή. Έτσι δεν μπόρεσα να τους κάνω και λίγη ελληνική καζούρα. Είναι συγκρατημένοι μετά το πάθημα του πρώτου αγώνα. Είχαν ένα τουπέ, είναι μεγάλη ομάδα με ευρωπαϊκούς τίτλους αλλά πλέον είναι πιο υποψιασμένοι.

Οι Ολλανδοί είναι πιο μετριοπαθείς από τους Έλληνες, έχουν πιο ήπιες αντιδράσεις και τρόπο έκφρασης. Ξέρουν ότι είναι κρίσιμο παιχνίδι και αν βγουν μπροστά και δεν προσέξουν την άμυνα θα έχουν πρόβλημα. Τους έκανε εντύπωση σιγουρά ο Ζίβκοβιτς και ο Τζόλης. Στηρίζουν τα νέα παιδιά και παρότι πικράθηκαν, χάρηκαν που ένα 18χρονο παιδί είχε αυτή την απόδοση. Στην Ολλανδία υποστηρίζω την PSV, είμαι αντι-Άγιαξ μετά τα περσινά».

Ποιον ποδοσφαιριστής της PSV πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ: «Ο Μάλεν που έχουν στην κορυφή της επίθεσης είναι μεγάλο ταλέντο. Είναι 20 χρονών και σύντομα θα τον δούμε σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.