ΠΑΟΚ: Υπό βροχή και με 19 βαθμούς η προπόνηση-Απόντες Βιεϊρίνια, Αουγκούστο και Ίνγκασον

Γιώργος Ζαΐρης13 Ιουλίου 2021

Κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες, όσον αφορά στη θερμοκρασία που επικρατεί, θα διεξαχθεί η προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Η δεύτερη προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους για τον Δικέφαλο του Βορρά θα πραγματοποιηθεί υπό βροχή και με 19 βαθμούς κελσίου.

Σ’ αυτήν ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αποκλείεται να δείξει τις σκέψεις του και όσον αφορά στην ενδεκάδα που προορίζει ως αρχική στον φιλικό αγώνα με την PSV.

Από αυτή θα λείψει σίγουρα ο Αντρέ Βιεϊρίνια που πραγματοποιεί θεραπεία (και πιθανότατα θα ακολουθήσει ελαφρύ τρέξιμο σήμερα), όπως και ο Κάρολ Σβιντέρσκι, καθώς ο Πολωνός επιθετικός προπονήθηκε μόλις μια φορά με την ομάδα.

Η έλευση με τα ποδήλατα, η ομιλία Λουτσέσκου και οι απόντες

Με τον… παραδοσιακό τρόπο (για τα ολλανδικά δεδομένα και τις εικόνες της προετοιμασίας) οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ έφτασαν με ποδήλατα στο γήπεδο για την πρωινή προπόνηση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συγκέντρωσε άπαντες δίνοντας οδηγίες για την προπόνηση, το τι ζητά και τι περιμένει από εκείνους στο γήπεδο.

Εκτός προπόνησης είναι οι Αντρέ Βιεϊρίνια, ο Αουγκούστο που έχει αρχίσει θεραπείες εξαιτίας της θλάσης που έχει υποστεί και ο Ίνγκι Ίνγκασον που βρίσκεται στο στάδιο αποκατάστασης και κατά τις εκτιμήσεις, σ’ αυτό το στάδιο της προετοιμασίας, δύσκολα θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα. 

Σε ατομικούς ρυθμούς προπονήθηκαν αρχικά οι Κωνσταντέλιας και Κουταλιάς (που έπειτα μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα), ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πραγματοποιούν παιχνίδι στο μεγάλο γήπεδο.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες για την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, στο φιλικό με την Αϊντχόφεν. 





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.