ΠΑΟΚ: Σκέψεις για τον Μάρβιν Τζόουνς αλλά...

Βασίλης Βλαχόπουλος16 Ιουλίου 2021

Παίκτης του ΠΑΟΚ και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο είναι ο Μάλκολμ Γκρίφιν καθώς η συμφωνία με τον Αμερικανό επικυρώθηκε με την αποστολή υπογεγραμμένου συμβολαίου. Ο Δικέφαλος εξετάζει και την περίπτωση του Μάρβιν Τζόουνς.

Η «Μ» είχε αναφέρει την προφορική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Γκρίφιν, απέμενε η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών κι αυτή διευθετήθηκε χθες τα ξημερώματα με την αποστολή του συμβολαίου διάρκειας ενός έτους. Ετσι υλοποιήθηκε και το πλάνο του Δικεφάλου το οποίο προέβλεπε την παραμονή των Γκρίφιν, Λοβ και Κάρτερ οι οποίοι πλαισιώνονται από τους Τολιόπουλο, Χριστοδούλου και Καμπερίδη. Και είναι πιθανό να γίνει μία ακόμη κίνηση Ελληνα φόργουορντ.

Στο μεταξύ, ο Αρης Λυκογιάννης σκέφτεται την περίπτωση του Μάρβιν Τζόουνς με τον οποίον συνυπήρξαν στον Κολοσσό Ρόδου. Στην πραγματικότητα, ήταν αυτός που του έδωσε στον Αμερικανό την πρώτη επαγγελματική ευκαιρία – μετά την αποφοίτηση του παίκτη από το Texas Southern – και μέσα από τις εμφανίσεις του στον Κολοσσό ανέβασε τη αξία του στον Κολοσσό. Ακολούθησε η Ολίμπια Λουμπλιάνα, ο Προμηθέας Πατρών και το Περιστέρι. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ξέρει την αγωνιστική ικανότητά του, εκτιμά ότι ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας, γνωρίζει όμως ότι είναι και ατίθασος χαρακτήρας. Αυτό είναι το ένα στοιχείο που μπορεί να τον αποτρέψει. Το δεύτερο είναι η δέσμευση του Αμερικανού με το Περιστέρι αν και η ομάδα των δυτικών προαστίων σκέφτεται την αποδέσμευσή του κάνοντας χρήση σχετικό όρο του συμβολαίου και καταβάλλοντας 20.000 δολάρια. Σε κάθε περίπτωση, στον ΠΑΟΚ σκέφτονται την περίπτωση του Τζόουνς, αλλά δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.