ΠΑΟΚ: Οριστικά εκτός ο Ντάρκο-Κέλι - Ποιοι ταξιδεύουν στο Περιστέρι

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2022

Κόντρα στο Περιστέρι κάνει «ποδαρικό» ο ΠΑΟΚ στη νέα σεζόν της Basket League (8/10, 19:15, ΕΡΤ3).

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, ολοκλήρωσε το πρωί την προετοιμασία της με την προπόνηση που διεξήχθη στο PAOK Sports Arena να είναι η τελευταία πριν ξεκινήσει το ταξίδι για την Αθήνα.

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Ζάκιους Ντάρκο-Κέλι, ο οποίος παρότι αγωνίστηκε μερικά λεπτά στον αγώνα κόντρα στην Ντιζόν, αντιμετωπίζει ακόμα ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη και κρίθηκε πως δεν είναι σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αυριανό αγώνα. Η δωδεκάδα απαρτίζεται από τους: Yannick Franke, Jalen Roley, Νίκος Τσιακμάς, Jaylen Hands, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Tyler Polley, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Θοδωρής Κωνσταντινίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος και Nate Renfro.

Πριν την αναχώρηση για το Περιστέρι, ο Λυκογιάννης παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στις οποίες μεταξύ άλλων ανέφερε πως παρότι μεσολάβησαν μόλις δύο προπονήσεις από τον αγώνα με την Ντιζόν, οι παίκτες είναι διαβασμένοι για τον επερχόμενο αγώνα, ενώ σε σύγκριση με τον αγώνα του BCL, περιμένει αντίστοιχο ρυθμό στην άμυνα αλλά καλύτερα ποσοστά στην επίθεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ:


«Είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που έχει καλό μομέντουμ αυτή τη στιγμή. Και αγωνιστικά παίζουν σε έναν υψηλό ρυθμό και ψυχολογικά δείχνουν ότι είναι καλά. Θα πρέπει να ελέγξουμε τρία πράγματα. Το ρυθμό του παιχνιδιού, το αμυντικό ριμπάουντ και το τρίτο είναι η ενέργειά μας γιατί σαφέστατα είχαμε μικρότερο χρόνο αποκατάστασης μετά το Ευρωπαϊκό παιχνίδι, ενώ υπάρχει και το ταξίδι που θα μας επιβαρύνει. Είναι ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Κύριος και βασικός μας στόχος είναι να μπορέσουμε να διατηρήσουμε αμυντικά τον ψηλό ρυθμό που είχαμε και στο παιχνίδι της Ευρώπης και να βελτιώσουμε την εικόνα και τα ποσοστά μας στην επίθεση. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε δύο ημέρες σωστή προετοιμασία και συντήρηση κάποιων παικτών, δώσαμε τις πληροφορίες που απαιτούνται για αυτό το παιχνίδι και πάμε να δώσουμε τον αγώνα μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.