ΠΑΟΚ: Ξεπέρασε τον Ζαγοράκη ο Τάισον

Γιώργος Ζαΐρης17 Αυγούστου 2023

Ο Τάισον είναι από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στην πρώτη δεκάδα των μεγαλύτερων σε ηλικία ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν με την ασπρόμαυρη φανέλα σε επίσημο παιχνίδι. Ερχόμενος από τον πάγκο, προσπέρασε τον Θόδωρο Ζαγοράκη και πλέον είναι στην 10η θέση ενώ σε λιγότερο από έναν μήνα θα αφήσει πίσω του και τον Ηλία Ατματσίδη. 

Μάλιστα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου δεν αποκλείεται να βρεθεί αι στην πρώτη 6άδα του σχετικού πίνακα. Ο Τάισον αγωνίστηκε απέναντι στην Χάιντουκ σε ηλικία 35χρ. 6μ. 28ημ. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης μέχρι εκείνη τη μέρα ήταν στην 10η θέση καθώς στο τελευταίο του ματς με την ασπρόμαυρη φανέλα, στις 13 Μαϊου 2007 απέναντι στον ΟΦΗ ήταν 35χρ. 6μ. 17ημ. Για να βρεθεί ο Τάισον στην πρώτη εξάδα, θα πρέπει εκτός του Ηλία Ατματσίδη να… προσπεράσει και τους Γεωργιάδη, Φουντουκίδη και Μπερμπάτοφ.

Ο Αντρέ… προσπερνά τον Κούδα!

Από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας, ο Αντρέ Βιεϊρίνια βρίσκεται στην 3η θέση και είναι δεδομένο πως μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα βρεθεί και στην πρώτη θέση. Ο Αντρέ που είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στον περσινό τελικό Κυπέλλου, εφόσον αγωνιστεί την Πέμπτη έστω και ως αλλαγή στο ματς απέναντι στην Χάιντουκ θα προσπεράσει τον τεράστιο Γιώργο Κούδα! Ο «Μεγαλέξανδρος» του ΠΑΟΚ είχε κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ως παίκτης του ΠΑΟΚ σε ηλικία 37χρ. 5μ. 30ημ. Το ημερολόγιο έγραφε 25 Μαϊου 1984 και η αυλαία είχε πέσει στο ματς με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Να σημειώσουμε πως πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Κώστας Χαλκιάς καθώς είχε φορέσει για τελευταία φορά τα ασπρόμαυρα στις 16 Μαϊου 2012 στο ματς με την ΑΕΚ και σε ηλικία 37χρ. 11μ. 17ημ.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.