ΠΑΟΚ: Ξεπέρασε τα 8 εκατ. έσοδα από το Conference

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2021

Η χθεσινή πρόκριση στα playoff του Conference League πέρα ψυχολογική ανάταση στους παίκτες του ΠΑΟΚ και γενικά στον οργανισμό, έφερε και οικονομικά οφέλη στο σύλλογο. Μόνο η νίκη επί της Λίνκολν και η κατάκτηση της δεύτερης θέσης του ομίλου έβαλε στα ταμεία 825.000 ευρώ.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" έχει ήδη καρπωθεί 3,24 εκατομμύρια ευρώ από την πρόκρισή του στους ομίλους της τρίτης τη τάξει διοργάνωση της UEFA. Επίσης, σε αυτό το ποσό θα προστεθούν και το market pool που αντιστοιχεί στη χώρας μας. Με τον ΠΑΟΚ να ευνοείται, καθώς ΑΕΚ και Άρης αποκλείστηκαν νωρίς από τη διοργάνωση, ενώ χρήματα θα εισπράξει και από το ranking στο τέλος της διοργάνωσης.

Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν 1,5 εκατ. ευρώ από τις τρεις νίκες που πέτυχε στους ομίλους και 332.000 ευρώ από τις δύο ισοπαλίες με τη Σλόβαν, στο σύνολο 1,88 εκατομμύρια. Τέλος, έχει ήδη εξασφαλίσει και 300.000 από την είσοδο με τη συμμετοχή στα μπαράζ του Conference League, ενώ σε περίπτωση που συνεχίσει θα καρπωθεί άλλες 600.000 ευρώ.

Και αν κάνει και το παραπάνω βήμα να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά και ημιτελικά θα εισπράξει άλλα 3 εκατ. ευρώ, ενώ στον τελικό αν κερδίσει θα πάρει 5 εκατ. και αν ηττηθεί 3 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.