ΠΑΟΚ: Η έλλειψη - στιγμές, στιγμές - της σοβαρότητας του

Αρις Νικολάκης17 Δεκεμβρίου 2022

Καλά τα γκολ για τους δυο φορ, Ολιβέιρα και Μπράντον. Καλύτερα ο Κωνσταντέλιας. Κάλλιστος ο Κοτάρσκι τις προάλλες αλλά... Η εν γένει αμυντική λειτουργία στιγμές, στιγμές ρέταρε! Όπως στη φάση της αποσόβησης του 1-1 από τον Ντομινίκ. Η επίθεση κατά του ΠΑΟΚ ξεκίνησε από την άμυνα της Καλαμάτας. Εξελίχθηκε σαν σε προπόνηση. Ελάχιστη ήταν η ... παρενόχληση της. Και χρειάσθηκε, να ξεδιπλώσει πολλές πτυχές του ταλέντου του ο Κροάτης "κιπερ" του ΠΑΟΚ, για να μη... στραβώσει ο αγώνας.

Αυτή η στιγμή - η οποία τελικά, ήταν...στιγμές - είναι μελανό σημάδι στην εικόνα του ΠΑΟΚ, στην Καλαμάτα. Και μπορεί, να είπε ο Λουτσέσκου πως κρατά μόνον το αποτέλεσμα του αγώνα εκεί. Εμείς πάντως, θεωρούμε πως ο Ρουμάνος κράτησε και τις στιγμές, στιγμές κατά τις οποίος ο ΠΑΟΚ λειτουργώντας αμυντικά, ρέταρε! Και πολύ, πάρα πολύ ορθά έπραξε...

Δεν πρέπει ο ΠΑΟΚ ενόψει επιστροφής στο Πρωτάθλημα υπό ευνοϊκές συνθήκες και με τις καλύτερες προοπτικές, να έχει τέτοια μελανά σημεία στην εικόνα του. Και δεν πρέπει αυτά, να μένουν στην σκιά της λάμψης του τερματοφύλακα του.

Εάν θα έπρεπε εμείς - μία υπόθεση επιχειρούμε - να εκτιμήσουμε το ρετάρισμα... Θα το πράτταμε. Και θα το αποδίδαμε στην έλλειψη σοβαρότητας. Θέλετε τα μποφόρ του ενθουσιασμού για την επαναφορά σε τροχιά ανόδου... Θέλετε η υπεροψία για την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ... Θέλετε η χαλαρότητα τόσων ημερών δίχως σοβαρή ενεργό δράση... 'Ο, τι και να θέλετε, εμείς στην έλλειψη - έστω στιγμές, στιγμές - αποδίδουμε την εύκολη ευκαιρία της Καλαμάτας για γκολ...

Η σοβαρότητα και για να είμαστε ακριβείς η έλλειψη της ήταν μία από τις αιτίες, για τις οποίες ο "δικέφαλος" αντι να πετά... σερνόταν! Και να μας συγχωρήστε για την βαρύτητα της λέξης. Αυτή θεωρούμε πως αποδίδει την προτεραία αγωνιστική του κατάσταση. Η έλλειψη της - έστω στιγμές, στιγμές... επιμένουμε - θα καταστεί εμπόδιο ταχύτερης ανάπτυξης του και προόδου στην τρέχουσα εξαιρετική του αγωνιστική κατάσταση.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.