ΠΑΟΚ: Βρίσκει... σκόρερ στο ξεκίνημα της σεζόν

Χρύσανθος Δοβλέτογλου17 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ δεν ελκύει με την εικόνα του στο ξεκίνημα της σεζόν και, λογικά, υπάρχει προβληματισμός, αλλά και ελπίδα ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του Δικεφάλου. Πάντως, μετά από έξι επίσημα ματς άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα αγωνιστικά συμπεράσματα και ένα από αυτά αφορά την επιθετική γραμμή. 

Ο ΠΑΟΚ, έως τώρα, έχει σημειώσει οκτώ τέρματα, τρία στα δύο παιχνίδια με την Μποέμιανς, τρία στα δύο ματς με την Ριέκα και δύο κόντρα στην Λίνκολν, ενώ έμεινε άσφαιρος μόνο στον αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι όλα τα γκολ, πλην αυτού στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ριέκα που προήλθε από αυτογκόλ, τα πέτυχαν διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. 

Δηλαδή τα επτά από τα οκτώ γκολ του ΠΑΟΚ σημειώθηκαν από επτά παίκτες, που αγωνίζονται ως χαφ, εξτρέμ και φουνταριστοί στην γραμμή κρούσης. Ποιοι είναι αυτοί; Ο Ολιβέιρα σκόραρε στο εκτός έδρας ματς με την Μποέμιανς, οι Μπίσεσβαρ και Σβαμπ στο εντός με τους Ιρλανδούς, οι Ελ Καντουρί και Μουργκ στο εκτός με την Ριέκα και οι Άκπομ, Μιτρίτσα στον αγώνα με την Λίνκολν στο Γιβραλτάρ. 

Ο πλουραλισμός, λοιπόν, στην επίθεση είναι ένα από τα θετικά στοιχεία που παρουσιάζει ο Δικέφαλος στο ξεκίνημα της σεζόν!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.