ΠΑΟΚ: Βρέθηκε η λύση, ο Εσίτι στη Φερεντσβάρος

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2022

Βρέθηκε τελικά η λύση στο θέμα πώλησης του Άντερσον Εσίτι, με τη Φερεντσβάρος να κάνεις δικό της τον 27χρονο Νιγηριανό. Ο ΠΑΟΚ είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την ουγγρική ομάδα το τελευταίο διάστημα και στην εκπνοή των μεταγραφών ο Εσίτι αποχωρεί από την Τούμπα.

Στο ουγγρικό πρωτάθλημα η μεταγραφική περίοδος διαρκεί μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου. Ουσιαστικά οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους και περίμεναν την απάντηση του 27χρονου για να ολοκληρωθεί το deal.

Ο Εσίτι ζητούσε υπερβολικά χρήματα για τα δεδομένα της Φερεντσβάρος και η μεταγραφή έμοιαζε να χαλάει, αλλά ο 27χρονος βλέποντας πως δεν έχει θέση στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, οποίος του έδωσε ευκαιρίες στη αρχή της σεζόν, αποφάσισε να μετακομίσει στην Ουγγαρία.

Οι δύο σύλλογοι προσπαθούν να ολοκληρώσουν τις λεπτομέρειες της μεταγραφής, καθώς τους πιέζει ο χρόνος. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νιγηριανός είχε αποκτηθεί έναντι 3,5 εκατ. ευρώ από τη Γάνδη το καλοκαίρι του 2019. 

Η πώληση του θα αποφέρει λιγότερα χρήματα στα ταμεία του "Δικεφάλου" από αυτά που είχε ξοδέψει για την απόκτησή του. Ο Εσίτι φέτος αγωνίστηκε σε 20 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις και συνολικά κατέγραψε 62 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.