Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στην έδρα της Μπιλμπάο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του FIBA Europe Cup, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 95-73. Ο Δικέφαλος δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί ανταγωνιστικός, με τους Ισπανούς να επιβάλλουν από νωρίς τον ρυθμό τους και να «χτίζουν» διαφορά που σταδιακά πήρε μεγάλες διαστάσεις.
Τα αμυντικά προβλήματα του ΠΑΟΚ ήταν εμφανή, καθώς η Μπιλμπάο εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα και την ευστοχία της, βρίσκοντας εύκολους πόντους. Παράλληλα, στην επίθεση οι «ασπρόμαυροι» παρουσιάστηκαν άστοχοι, αδυνατώντας να ακολουθήσουν τον ρυθμό και την ένταση των γηπεδούχων.
Η εικόνα αυτή αποτελεί ένα καμπανάκι για τη συνέχεια της σεζόν, τόσο στις εγχώριες υποχρεώσεις όσο και στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ καλείται άμεσα να βελτιώσει τη συνοχή και την αγωνιστική του ταυτότητα, προκειμένου να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό στο PAOK Sports Arena.
Ο απεσταλμένος του ομίλου Metromedia, Γιώργος Πετρίδης, σχολίασε την σημερινή (13/1) αναμέτρηση:
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube