ΠΑΟΚ - Βιεϊρίνια: Αντιστροφή κλίματος! Επιστρέφει ο αρχηγός μετά την ΑΕΚ!

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2020

Από χθες το μεσημέρι έχει διαρρεύσει η πληροφορία ότι μετά και την τελευταία συζήτηση του Αντρέ Βιεϊρίνια με τον Ιβάν Σαββίδη το χάσμα έχει ουσιαστικά γεφυρωθεί μεταξύ των δύο πλευρών και ο δρόμος είχε ανοίξει για τη μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟΚ.

Mε τον τρόπο του, το επιβεβαίωσε και ο Αμπέλ Φερέιρα χθες. Ο Πορτογάλος προπονητής είπε μεταξύ άλλων πως «θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση για τον Βιεϊρίνια, τον οποίο σεβόμαστε απόλυτα», παραδεχόμενος επί της ουσίας πως οι συζητήσεις πλέον είναι αρκετά βήματα πιο μπροστά από εκεί που είχαν μείνει και είχαν οδηγήσει σε ναυάγιο.

Καταλυτικό ρόλο στην αντιστροφή του κλίματος έπαιξε η παρέμβαση Ιβάν Σαββίδη στην υπόθεση και το σημείο στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ήταν το «κλειδί» είναι ο μελλοντικός ρόλος του Βιεϊρίνια και η προοπτική που θα έχει στον ΠΑΟΚ. Οι εξελίξεις αρχισαν ουσιαστικά από την παρέμβαση του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου, συνεχίστηκαν χθες με επαφή που υπήρξε μεταξύ Βιεϊρίνια και Φερέιρα και θα δρομολογηθούν μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, καθώς προέχει η αυριανή σημαντική αναμέτρηση. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.