ΠΑΟΚ: Βγήκε στο γήπεδο ο Κούρτιτς - Τι είπε ο Λουτσέσκου στους παίκτες

Γιώργος Ζαΐρης19 Ιουλίου 2021

Η σημερινή (19/7) προπόνηση του ΠΑΟΚ έχει κεντρικό πρόσωπο. Αυτό δεν είναι άλλο από τον Κούρτιτς, ο οποίος βγήκε για πρώτη φορά στο γήπεδο με τους νέους του συμπαίκτες του. Συμμετείχε, για αρχή, στο κορόιδο και σταδιακά θα μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν παρέλειψε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη του προγράμματος που έγινε σε γκρουπ και αφορούσε το πρέσινγκ στη μπάλα.

Κάποια στιγμή ο Ρουμένος τεχνικός έδωσε εντολή για παιχνίδια ανάπτυξης με έντεκα ποδοσφαιριστές στο μισό γήπεδο και συμμετείχε κανονικά και ο Κούρτιτς, χωρίς, πάντως, να φορτσάρει. Με τον Σλοβένο στην ομάδα ο Ελ Καντουρί πήγε αριστερά στο άκρο της επίθεσης.

Λουτσέσκου: «Θέληση, προσπάθεια και πείσμα...»

Η σημερινή είναι η πρώτη προπόνηση μετά το φιλικό με την Σαρλερουά. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε στην ομιλία του:«Κρατάω τα θετικά. Ξέρω ότι δεν είμαστε ακόμη φρέσκοι και ετοιμοι από τις σκληρές προπονήσεις. Είδα κάποια που θέλω και θέλω να τα ξαναδώ σε μεγαλύτερη διάρκεια και ένταση στον αγώνα που ακολουθεί. Θα σας αναλύσω περισσότερο το παιχνίδι με την Σαρλερουά στο ξενοδοχείο. 

Όπως έχετε καταλάβει κάθε προπόνηση είναι σημαντική. Φτιάχνουμε την φιλοσοφία και το μέταλλο για τίτλους. Κάποιες φορές δεν θα παίξουμε καλά, κάποιες θα παίξουμε καλά, αλλά σε κάθε προπόνηση θέλω να βλέπω θέληση, προσπάθεια και πείσμα», ενώ καλωσόρισε τον Κούρτιτς.

* Στιγμιότυπο από την ομιλία Λουτσέσκου



* Ο Κούρτιτς στην προπόνηση



* Ο Σλοβένος μέσος πέρασε και από το γνωστό «τούνελ»


* O Τζόλης στο πρόγραμμα με δεμένο πόδι

Από εκεί και πέρα, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα βρίσκεται και ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ενώ ο Χρήστος Τζόλης έκανε την εμφάνισή του με δεμένο το γόνατο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η θερμοκρασία έχει κάνει «βουτιά» 14 βαθμών μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, καθώς χθες το μεσημέρι είχε 33 και τώρα έχει 19 και οι συνθήκες είναι ιδανικές για προπόνηση μετά από ένα διήμερο με πάρα πολύ ζέστη.

Τέλος, κάποιοι παίκτες εμφανίστηκαν με μάσκες.


* Ατομικό στο φινάλε για Ελ Καντουρί και Κούρτιτς

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.