ΠΑΟΚ: Βάζει μπρος το σχέδιο του για τη νέα σεζόν ο Ραζβάν!

Κώστας Πετρωτός31 Μαΐου 2021

Δεν θέλει να χάσει χρόνο ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον σχεδιασμό της νέας σεζόν και φροντίζει να το δείχνει κάθε στιγμή.

Είναι χαρακτηριστικό αυτό που συνέβη χθες μόλις έγινε γνωστή η απόφαση της επιτροπής διοργανώσεων της UEFA (σήμερα αναμένεται να ενημερωθεί ο επίσημος ΠΑΟΚ) να προβιβάσει τον ΠΑΟΚ έναν γύρο.

Οι επίσημες υποχρεώσεις θα πάνε πίσω δύο εβδομάδες και αυτό κινητοποίησε άμεσα τον Ρουμάνο τεχνικό και τους συνεργάτες του.

Χθες το βράδυ επρόκειτο να γίνει τηλεδιάσκεψη προκειμένου να αναλυθούν τα νέα δεδομένα και να αναπροσαρμοστεί το πλάνο προετοιμασίας (θυμίζουμε, αρχικά είχε οριστεί πρώτη προπόνηση στις 22/6 και βασικό διάστημα προετοιμασίας από 29/6 έως 13/7 στο Τιρόλο της Αυστρίας).

Είναι δεδομένο ότι θα αλλάξουν οι ημερομηνίες, αλλά καλό είναι να περιμένουμε και τις αποφάσεις της σύσκεψης χθες, καθώς υπάρχουν και άλλες παράμετροι (όπως η δυνατότητα των αντιπάλων για αλλαγές στις ημερομηνίες των φιλικών κ.α).

Ο μεταγραφικός/αγωνιστικός σχεδιασμός επί τάπητος

Ο 52χρονος τεχνικός είχε ήδη προγραμματίσει να έρθει την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να βάλει μπρος στον μεταγραφικό/αγωνιστικό σχεδιασμό και να έχεις τις πρώτες συσκέψεις με όλα τα τμήματα.

Παραμένει ερώτημα αν θα βρει στην Θεσσαλονίκη τον Σαββίδη, καθώς χθεσινές πληροφορίες θέλουν τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ να ταξιδεύει τελικά από το Ροστόφ στα μέσα Ιουνίου. Δεν αποκλείεται, όμως, να υπάρξει εξέλιξη με τον αθλητικό διευθυντή.

Η πρώτη αξιολόγηση

Αυτό που αποκαλύπτει σήμερα η «Μ» και το Metrosport.gr είναι ότι ο Λουτσέσκου έχει ήδη κάνει το πρώτο σκανάρισμα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας (θα το τσεκάρει και στο γήπεδο στο πρώτο διάστημα της προετοιμασίας) και το συμπέρασμά του είναι ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει καλύτερο υλικό από την ΑΕΚ και επομένως υπάρχει η βάση για να χτιστεί η ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο και θα εκθρονίσει τον Ολυμπιακό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.