ΠΑΟΚ: Βάζει μπρος για Ντάντας, στην Ελλάδα ο ατζέντης του για επαφές με τον Μπότο

Κώστας Πετρωτός10 Δεκεμβρίου 2022

Ο Τιάγκο Ντάντας είναι ένας κομβικός παίκτης για τον φετινό ΠΑΟΚ και απόδειξη είναι ότι έχει αγωνιστεί και στα 15 επίσημα παιχνίδια (13 για το Πρωτάθλημα και δύο για την Ευρώπη) του Δικεφάλου φέτος. Πριν λίγες μέρες, ο Ζοσέ Μπότο αποκάλυψε στην συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Ζαΐρη από την Κύπρο ότι υπάρχει απόφαση ο Ντάντας να παραμείνει στην ομάδα και για τα επόμενα χρόνια και αποκάλυψε κάποιες από τις σκέψεις του για εναλλακτικά σενάρια που θα μπορούσαν να τον «δέσουν» στην Τούμπα.
Έχοντας κατά νου ότι η συμφωνία με την Μπενφίκα για ενδεχόμενη αγορά του καλοκαίρι είναι στα 7 εκατ. ευρώ ή 4 εκατομμύρια για το 50% των δικαιωμάτων του, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είχε δηλώσει: «Μπορεί να γίνει μια έκπτωση στην τιμή που έχουμε ορίσει στην συμφωνία μας, να βρούμε μια λύση γενικότερα και να τον κρατήσουμε μόνιμα στον ΠΑΟΚ. Φυσικά θέλουμε να παραμείνει και ο ίδιος αισθάνεται καλά εδώ και θέλει να συνεχίσει. Με τον νυν πρόεδρο της Μπενφίκα, τον Ρουί Κόστα έχω μια εξαιρετική σχέση και θα συζητήσουμε για τον Τιάγκο, με καλές προϋποθέσεις για εμάς».

Μάλιστα, είχε παρουσιάσει ως παράμετρο που δεν βοηθάει τον ΠΑΟΚ την συμμετοχή της Πορτογαλίας στα τελικά του EURO U21 που μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων. Όπως φαίνεται από τις πληροφορίες της σημερινής «Μ», ο Μπότο δεν χάνει τον χρόνο του. Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη ο ατζέντης του παίκτη, Ντιόγκο Κορέιρα Ενρίκες προκειμένου να χαράξει από κοινού με τον Μπότο μία στρατηγική διαπραγμάτευσης με την Μπενφίκα, αυτή που θα φέρει αποτέλεσμα και θα οδηγήσει τον Ντάντας στην Τούμπα μόνιμα. Το βασικότερο όπλο σε αυτή την προσπάθεια θα είναι η διάθεσή του ίδιου του παίκτη που βρήκε στον ΠΑΟΚ όλο το «πακέτο» (ανταγωνιστική ομάδα που του δίνει χρόνο συμμετοχής) που ψάχνει για την εξέλιξή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.