ΠΑΟΚ: Βάρος στην τακτική ενόψει Ολυμπιακού

Metrosport Team02 Ιουνίου 2020

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του σε αμείωτους ρυθμούς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (7/6) στις 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του αφιέρωσαν την σημερινή προπόνηση στην τακτική που θα ακολουθήσει ο Δικέφαλος στον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Οι μέρες περνούν και η πρεμιέρα πλησιάζει. Το τεχνικό επιτελείο έχει ρίξει το βάρος στο κομμάτι της τακτικής, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί όσο καλύτερη γίνεται στο γήπεδο.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου συνεχίστηκε το πρωί της Τρίτης (02.06) στη Νέα Μεσημβρία, με μία προπόνηση γεμάτη ποδόσφαιρο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα με τους συνεργάτες του έχουν αρχίσει να αναλύουν στους παίκτες το πλάνο τους ενόψει Ολυμπιακού και προσπαθούν να το περάσουν στους παίκτες τους, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας με συγκεκριμένες οδηγίες, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδια σε μικρές εστίες.Το ραντεβού της ομάδας ανανεώθηκε για το πρωί της Τετάρτης (03.06) στις 09:30 και πάλι στη Νέα Μεσημβρία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.