ΠΑΟΚ Β: Ρίχνει αυλαία στην Τούμπα-Άμεσο βάπτισμα πυρός για Χιμένεθ

Χρύσανθος Δοβλέτογλου23 Ιανουαρίου 2026

Με τον Κάρλος Χιμένεθ να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή λίγες μόλις ώρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο ΠΑΟΚ Β ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση απέναντι στον Καμπανιακό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (24/1, 15:00) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Δικέφαλος ρίχνει αυλαία στην κανονική διάρκεια της Super League 2, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, φιλοξενώντας τους «κόκκινους» της Χαλάστρας σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη σημασία ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Παράλληλα, η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει ιστορικό χαρακτήρα, καθώς ο ΠΑΟΚ Β θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο γήπεδο της Τούμπας.

Στα αγωνιστικά, ο Ντάνι Πονς καλείται να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες, καθώς δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Κανίς και Κοσίδη. Παρ’ όλα αυτά, η παρουσία του Χιμένεθ στην αποστολή προσθέτει μία επιπλέον επιλογή και δημιουργεί προσδοκίες, με τον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή να είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με τα «ασπρόμαυρα».

Στόχος του ΠΑΟΚ Β είναι ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να μπει στα πλέι άουτ με το απόλυτο βαθμολογικό πλεονέκτημα, θέτοντας τις βάσεις για μια όσο το δυνατόν πιο άνετη συνέχεια στη διοργάνωση.

Αναλυτικά η αποστολή: Μοναστηρλής, Νικολακούλης, Τσιντσόλης, Πασαχίδης, Κωττάς, Μπαταούλας , Λούκας, Απιατσιόνακ, Πολυκράτης, Χιμένεθ, Τσοπούρογλου, Καλόγηρος, Ίκομπονγκ, Καλαϊτσίδης, Αλμασίδης, Σαρρής, Αδάμ, Μπέρδος, Ρικάρντο, Μπάλντε, Μούστμα, Γκιτέρσος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.