ΠΑΟΚ Β': Με δύο απουσίες αλλά και επιστροφή Κούτσια απέναντι στον Ηρακλή!

Χάρης Εμμανουηλίδης19 Φεβρουαρίου 2022

ΠΑΟΚ Β και Ηρακλής αναμετρώνται στο γήπεδο του Μακεδονικού το μεσημέρι της Κυριακής σε ένα παιχνίδι με... αέρα Superleague 1. Ο Πάμπλο Γκαρσία στην αναμέτρηση με τον «Γηραιό» δεν θα έχει στη διάθεση του τον Χατζηστραβό αλλά και τον Κουλούρη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού αλλά θα έχει εκ νέου στη διάθεση του τον Γιώργο Κούτσια.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το trainingr report του ΠΑΟΚ Β΄:

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, επί του Ολυμπιακού Β και επί του Πανσερραϊκού, ενώ μέσα στο 2022 μετράει ήδη οκτώ ματς δίχως ήττα. Αυτή τη φορά το τεχνικό επιτελείο έχει στη διάθεσή του τους πάντες, εκτός των τραυματιών Χατζηστραβού και Κουλούρη. Επιστρέφει δε, και ο Γιώργος Κούτσιας.

Στην σημερινή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, το τεχνικό επιτελείο έδωσε βαρύτητα στην τακτική, τις στημένες φάσεις και τις τελικές προσπάθειες, δίχως φυσικά να λείψει το καθιερωμένο rondo.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β αποτελούν οι:

Ταλιχμανίδης , Μπουργάνης, Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τάχατος, Καλουτσικίδης, Τσαούσης, Γρόσδης, Ουεντραόγκο, Τζίμας, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Σπυρίδης, Φασίδης, Πανίδης, Σμυρλής, Γκορντεζιάνι, Κούτσιας , Γιαξής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.